(勸世)媾緊女既你地唔好再chur人(2)

1001 回覆
32 Like 1 Dislike
仲被人block緊,冇得挽回了
本身以為放得低,到近期見番,至知還未放下

比人Block左重好啦 可以決心斬
大家keep住傾個頻率係點嫁
一時10幾分鐘覆一次 一時就1 2個鐘覆
定係會on住咁一直傾

有野傾就一直講 冇就唔講 唔會死講爛講

一開頭搵佢個陣覆得幾快
但之後過左幾日就每次隔一 兩粒鐘先覆
係咪收得皮
已經分唔清人地係禮貌覆定點

見番更加痛 如果係同事日日見就仲死

所以話係到食就唔好係到痾
今次真係玩完

上次食飯果時,重講好左我旅行番黎再一齊去食飯見面

點知尋日約佢,佢重未覆機

唉!

會唔會人地未番到香港
睇埋今日囉
我已經冇哂勇氣去嘗試

咁咪慢慢儲下勇氣先
我已經冇哂勇氣去嘗試

咁咪慢慢儲下勇氣先

元氣彈都要集氣啦
題外話你地有冇last seen強逼症

應該有焦慮症 今日學校社工打黎搵我
話之前份心理健康問卷想follow 番🙈

我唔知自己有冇
希望可以自行解決

早排 第二個 散左 精神壓力幾大
出門口會check 幾時 電水火有冇閂曬
試過咁搞到出左門口又入番去 遲到成半個鐘

咁又真係有啲事 依家好番晒?

寄情於學業 無咩事 但唔太work
直至對「對象」產生興趣
不過點解有尼啲情況 我自己有啲解釋
因為同第二個一齊嘅原因係投射左初戀嘅印象係佢身上
兩份感情重疊左
係尼方面我都覺得自己係仆街
但無得怨 佢追我果陣 明知我放唔低初戀
都堅持要係埋一齊

依啲野 冇乜對與錯
大家都up頭 咪go ahead
btw 尼你老母
定係會on住咁一直傾

一開頭搵佢個陣覆得幾快
係咪收得皮

人地番工忙?
定係長期都隔1~2個鐘?
長期係咁就898啦
我已經冇哂勇氣去嘗試

咁咪慢慢儲下勇氣先

元氣彈都要集氣啦

咪係 自己都未搞掂又點出去征戰

本身係我同事
就係佢辭職前後就block我

佢last month段時間我痛到
屋企咁橋又有突發事
定係會on住咁一直傾

一開頭搵佢個陣覆得幾快
係咪收得皮

人地番工忙?
長期係咁就898啦

其實傾左幾日 但又唔算hea覆
佢係外國讀書嫁

偶爾一班同事會約埋佢食飯,成日會見番
驗證你句喺度食唔好喺度痾
無追 post, 不過想講追唔到的話,做朋友其實仲 odd. 現實係如果人地鐘意你或者有Feel,又點會覺得你 Chur... 相反,人地 Day 1 對你冇 Feel, 你做咩都覺得你煩。

但可能一開始係當左你fd 所以你做咩都唔覺得有咩特別
到最後我諗通左
我會繼續傾
因為我對佢
已經由普通朋友
轉去陌生朋友
定係會on住咁一直傾

一開頭搵佢個陣覆得幾快
係咪收得皮

人地番工忙?
長期係咁就898啦

佢係外國讀書嫁

long d 重辛苦喎 人地都未必會上心
外國生活多姿多彩

偶爾一班同事會約埋佢食飯,成日會見番
驗證你句喺度食唔好喺度痾

通常都冇乜好結果
所以去唔同圈子搵啦
到最後我諗通左
我會繼續傾
因為我對佢
已經由普通朋友
轉去陌生朋友

咁就睇下你可唔可以從一而終啦
到最後我諗通左
我會繼續傾
因為我對佢
已經由普通朋友
轉去陌生朋友

如果從一而終可以有好結果
我一定會
但呢個....
我冇信心
我對佢冇信心
定係會on住咁一直傾

一開頭搵佢個陣覆得幾快
係咪收得皮

人地番工忙?
長期係咁就898啦

佢係外國讀書嫁

外國生活多姿多彩

我都唔知
佢覆得又唔算hea 但又唔係keep住秒回咁
可能隔一陣先覆 咁我都係 廢是chur親佢
成日秒覆佢可能會搞到佢好大壓力
到最後我諗通左
我會繼續傾
因為我對佢
已經由普通朋友
轉去陌生朋友

我一定會
但呢個....
我冇信心
我對佢冇信心

所以要依家開始 從一而終當佢係陌生朋友
定係會on住咁一直傾

一開頭搵佢個陣覆得幾快
係咪收得皮

人地番工忙?
長期係咁就898啦

佢係外國讀書嫁

外國生活多姿多彩

我都唔知
佢覆得又唔算hea 但又唔係keep住秒回咁
可能隔一陣先覆 咁我都係 廢是chur親佢
成日秒覆佢可能會搞到佢好大壓力

大家都係傾下計姐James你唔好諗差多啦
錯咗半年了
到最後我諗通左
我會繼續傾
因為我對佢
已經由普通朋友
轉去陌生朋友

我一定會
但呢個....
我冇信心
我對佢冇信心

從一而終 反而比人利用 醒下啦
利伸:從一而終 原來是水泡

所以話係到食就唔好係到痾

想辭職 但做緊政府工 唔想辭
呢幾日睇左個講得好好既ted,
為什麼不該追求愛情
https://m.youtube.com/watch?v=O2ucDApdbvs

留名聽日追post~第一頁就見到我個啟蒙老師

喂你又入左黎

見到呢d topic咪入黎有無野幫到人,同時都學下野~當然順便睇下撞唔撞到你

上面個talk我一早知道,但今日先睇youtube有字幕睇,好正

真心建議呢個post既所有人(除左柒頭兄,呢d野你一早識啦)即刻睇下個talk,要定期複習,最重要既係實踐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞