(勸世)媾緊女既你地唔好再chur人(2)

1001 回覆
32 Like 1 Dislike
而家chur左 但係有無方法可以補救返佢對我既印象

難囉

基本都係冷返一排再睇

你要做啲反差好大嘅嘅嘢 覆蓋你煩人嘅形象
題外話你地有冇last seen強逼症

應該有焦慮症 今日學校社工打黎搵我
話之前份心理健康問卷想follow 番🙈

我唔知自己有冇
希望可以自行解決

早排 第二個 散左 精神壓力幾大
出門口會check 幾時 電水火有冇閂曬
試過咁搞到出左門口又入番去 遲到成半個鐘

咁又真係有啲事 依家好番晒?
有個好夾既女仔網上識,呢一個月都每日keep有傾,但我分唔到佢係咪只係當我係fd, 有試約過兩次睇戲但都就唔到時間,我冇咩點flirt, 每朝大家起身先都會搵大家,點睇對方係咪只係friend zone自己

睇下對方反應 熱唔熱情
大家keep住傾個頻率係點嫁
一時10幾分鐘覆一次 一時就1 2個鐘覆
定係會on住咁一直傾

有野傾就一直講 冇就唔講 唔會死講爛講
唉今日知左啲野 真係好撚驚fd zoned
到底點樣可以打破佢 大家又話唔好咁快firt住
好驚到最後都係我自己傻仔毒撚亂諗

知道啲咩先得嫁 講清楚啲

知道佢同另一個男同事有傾下計咁 我同佢都係同事
但佢覆個男仔係好普通咁(我諗)有睇到下
但同我nonstop傾左兩三個禮拜

唔駛驚喎 係佢心目中早已經有左評分 繼續做好自己
有人可講下出街有咩身體接觸可以做??特別係好曖昧果期

逗下佢奶滋
彈下佢有肉地既屎忽

簡單既掂住佢背過馬路 搭電梯上落果陣又扶佢背上/落先囉

我好鐘意搞鐘意既人個頭 例如拍下頭頂 或者玩野咁整亂佢個頭咁 個感覺好正

同埋有時借d“椅”搭佢膊頭都好正 不過呢個好似有d chur

搭膊頭可能會over左 自己執生
搞人個頭就唔錯 聽講乳頭重敏感

乳頭點樣搞得黎又自然?

1. 你個bra墮左 幫你拉番好
2. 咦 有啲污糟野
咁其實應該點 唔搵佢又驚好似唔在乎佢咁 搵佢又好似好chur

搵人都要適可而止
你呀媽一日搵你幾十次
你都煩到想殺人啦
重要你地只係朋友
有咩資格去煩住人
所以個量就好睇人地多唔多用wtsapp
覆你覆成點 多唔多回應 有冇hea覆

但係d女個個都係秒覆開 慢慢隔耐咗 之後唔覆 搞到你會好想搵佢

咁你咪一齊試下放慢腳步
其實想問下前個排都冇講早抖goodnight個啲
但呢幾日開始有講 係咪有進展到?

叫做好左既
之前係ig story post 生活野明明無野可以傾都主動搵我令我有d 意外
次後而家ig story post d 好笑野(算係關佢事)
等佢一睇到即pm 我
點知佢無咁做

守株待兔呀你

自己改左先 再等人地放下戒心

難囉

基本都係冷返一排再睇

你要做啲反差好大嘅嘅嘢 覆蓋你煩人嘅形象

煩人形象已經深入人心
你一起身覆晒
你一起身覆晒

好強既樓主
你一起身覆晒

起身第一樣野做咩呀
緊係睇手機
你一起身覆晒

好強既樓主

長期online
無追 post, 不過想講追唔到的話,做朋友其實仲 odd. 現實係如果人地鐘意你或者有Feel,又點會覺得你 Chur... 相反,人地 Day 1 對你冇 Feel, 你做咩都覺得你煩。
估唔到我個陣一時感觸既千字文 竟然有咁多回應 亦見到好多巴絲同我之前一樣去chur自己鐘意既人 但我想講曾經已經過去 最緊要係識得改 唔好淨係得過聽字 轉頭又chur另外一個

我都想講翻我既近況 我之前chur個女仔有同翻我傾計 上次個教訓後都知邊d係唔做得 依家同佢傾計比以前更開心舒服 所以其他巴絲都唔好灰心 希望你地都可以同到你地鐘意既人一齊

咁好彩又同番你傾計咁你就唔好再重蹈覆轍啦

我果個已經識左新男朋友 我好想死
仲被人block緊,冇得挽回了
本身以為放得低,到近期見番,至知還未放下
仲被人block緊,冇得挽回了
本身以為放得低,到近期見番,至知還未放下

見番更加痛 如果係同事日日見就仲死
今次真係玩完

上次食飯果時,重講好左我旅行番黎再一齊去食飯見面

點知尋日約佢,佢重未覆機

唉!
我已經冇哂勇氣去嘗試
我已經冇哂勇氣去嘗試

+1
攰了 半棄狀態
題外話你地有冇last seen強逼症

應該有焦慮症 今日學校社工打黎搵我
話之前份心理健康問卷想follow 番🙈

我唔知自己有冇
希望可以自行解決

早排 第二個 散左 精神壓力幾大
出門口會check 幾時 電水火有冇閂曬
試過咁搞到出左門口又入番去 遲到成半個鐘

咁又真係有啲事 依家好番晒?

寄情於學業 無咩事 但唔太work
直至對「對象」產生興趣
不過點解有尼啲情況 我自己有啲解釋
因為同第二個一齊嘅原因係投射左初戀嘅印象係佢身上
兩份感情重疊左
係尼方面我都覺得自己係仆街
但無得怨 佢追我果陣 明知我放唔低初戀
都堅持要係埋一齊
無追 post, 不過想講追唔到的話,做朋友其實仲 odd. 現實係如果人地鐘意你或者有Feel,又點會覺得你 Chur... 相反,人地 Day 1 對你冇 Feel, 你做咩都覺得你煩。

day1開始冇feel唔緊要 起碼你由0開始
只要有一個trigger就成件事唔同晒
但如果你chur既話 本身有100分都可以扣你200分
估唔到我個陣一時感觸既千字文 竟然有咁多回應 亦見到好多巴絲同我之前一樣去chur自己鐘意既人 但我想講曾經已經過去 最緊要係識得改 唔好淨係得過聽字 轉頭又chur另外一個

我都想講翻我既近況 我之前chur個女仔有同翻我傾計 上次個教訓後都知邊d係唔做得 依家同佢傾計比以前更開心舒服 所以其他巴絲都唔好灰心 希望你地都可以同到你地鐘意既人一齊

咁好彩又同番你傾計咁你就唔好再重蹈覆轍啦

我果個已經識左新男朋友 我好想死

咁咪由佢囉識到新仔姐係證明佢唔屬於你 唔係你既又有咩好唔開心?
你本身都冇得過到 又何來要傷心你失去?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞