(勸世)媾緊女既你地唔好再chur人(2)

1001 回覆
32 Like 1 Dislike
對象獲獎,想wts恭喜佢,又怕佢嫌棄又唔理我

又係你呀將軍 唔出去打仗係到冗

矛盾位係怕chur佢
佢好忙

唉 好唔知自己想點
對象都有主動同我傾計
自己又1516唔知點咁
同佢傾係幾開心
但係又唔肯定自己對人係點

佢幾好呀 咪傾住先 出住街先囉

街都冇得出呀
傾住先啦

大老waiting list 咋, 排下先啦

喜樂只限於對方對你都有好感/興趣既時候先會留意
其他人?wfc
好似佢個情況咁 分分鐘又換黎多一次已讀

所以 咪要用極端手段勾起人地興趣
橫又已讀 直又已讀 有咩分別
分別就係被已讀不回後自己嘅心態

再者唔排除一個對佢好嘅人 突然咁差
唔慣而搵番佢 習慣係一種會令人麻木嘅野
唔失去過係唔會識得珍惜
如果完全唔搵 咁你就真係無論做咩都無用

極端手段好大程度上都係為左證實對方對自己冇興趣 要斬欖而用
講真 係有feel既 駛咩做場大龍鳳引局人應
根本兩情相悅就唔駛要咩大動作

佢家陣似兩情相悅咩!

咁都重要畫出腸
咁咪姐係收得皮囉
人地個"回應"好明顯叫你收皮
你重要去用情緒回應人
姑勿論用咩情緒
想收多次皮既可以再試多次
當然唔排除人地冇啦啦上左身好積極回應

你想果件事發生 係咪有機會都唔試先
他朝一日 尼個人突發諗番起大大
佢第一時間想到佢係一個窩囊
定還是 佢同我都係平起平坐嘅人好

我主張唔做無謂/多餘既事
不過有勇氣嘗試都係好事
睇下每個人中意邊種做法

我果刻其實係想比個完結自己
先再揾番佢
我都知,果句野好垃圾
但又唔想罵佢

其實個女仔都出左幾次街,最後果次感覺好好,係拖唔到佢手姐
估唔到隔左兩個星期左右,變化咁大

個女仔同我講過,佢一拍拖就會斷六親
所以今次約佢,佢冇回到我
我都明白了
唉 好唔知自己想點
對象都有主動同我傾計
自己又1516唔知點咁
同佢傾係幾開心

出街都唔敢2個人出 驚自己唔知點咁

喜樂只限於對方對你都有好感/興趣既時候先會留意
其他人?wfc
好似佢個情況咁 分分鐘又換黎多一次已讀

所以 咪要用極端手段勾起人地興趣
橫又已讀 直又已讀 有咩分別
分別就係被已讀不回後自己嘅心態

再者唔排除一個對佢好嘅人 突然咁差
唔慣而搵番佢 習慣係一種會令人麻木嘅野
唔失去過係唔會識得珍惜
如果完全唔搵 咁你就真係無論做咩都無用

極端手段好大程度上都係為左證實對方對自己冇興趣 要斬欖而用
講真 係有feel既 駛咩做場大龍鳳引局人應
根本兩情相悅就唔駛要咩大動作

佢家陣似兩情相悅咩!

咁都重要畫出腸
咁咪姐係收得皮囉
人地個"回應"好明顯叫你收皮
你重要去用情緒回應人
姑勿論用咩情緒
想收多次皮既可以再試多次
當然唔排除人地冇啦啦上左身好積極回應

你想果件事發生 係咪有機會都唔試先
他朝一日 尼個人突發諗番起大大
佢第一時間想到佢係一個窩囊
定還是 佢同我都係平起平坐嘅人好

我主張唔做無謂/多餘既事
不過有勇氣嘗試都係好事
睇下每個人中意邊種做法

我果刻其實係想比個完結自己
先再揾番佢
我都知,果句野好垃圾
但又唔想罵佢

其實個女仔都出左幾次街,最後果次感覺好好,係拖唔到佢手姐
估唔到隔左兩個星期左右,變化咁大

個女仔同我講過,佢一拍拖就會斷六親
所以今次約佢,佢冇回到我
我都明白了

咁自己知咩事就調整下心態
唉 好唔知自己想點
對象都有主動同我傾計
自己又1516唔知點咁
同佢傾係幾開心

唉 好唔知自己想點
對象都有主動同我傾計
自己又1516唔知點咁
同佢傾係幾開心

講到底我都係驚自己揸唔定主意遲早出事
唉 好唔知自己想點
對象都有主動同我傾計
自己又1516唔知點咁
同佢傾係幾開心

唉 好唔知自己想點
對象都有主動同我傾計
自己又1516唔知點咁
同佢傾係幾開心

唉 好唔知自己想點
對象都有主動同我傾計
自己又1516唔知點咁
同佢傾係幾開心

驚乜鬼 出左街先算啦
好過我冇得出
[quote]同個女仔識咗大概半年,大家都係讀緊書,剛認識嘅時候都係每日whatsapp幾個鐘。

但係近排就越來越少,通常我whatsapp佢,佢都等成幾個鐘先覆,但係佢長期online,近排佢大概都係每晚六點幾先覆我,跟住斷斷續續傾到九點半佢就會突然唔覆但係佢online緊直到大概11點,到第二日又係大概六點七點幾佢先會再出番聲,問過啲friend佢話係個女仔諗唔到嘢講,但係又想keep住個對話所以隔咁耐先覆。

但我覺得佢應該已經唔想再同我傾計,佢近來經常hea覆我,我可唔可以試吓已讀不回?

如果佢唔搵返我,遊戲正式終結。[
唉 好唔知自己想點
對象都有主動同我傾計
自己又1516唔知點咁
同佢傾係幾開心

雙方都有既
但係我想好慎重咁考慮 唔想害左人
唉 好唔知自己想點
對象都有主動同我傾計
自己又1516唔知點咁
同佢傾係幾開心

雙方都有既
但係我想好慎重咁考慮 唔想害左人

唉 好唔知自己想點
對象都有主動同我傾計
自己又1516唔知點咁
同佢傾係幾開心

驚乜鬼 出左街先算啦
好過我冇得出

驚一直比希望人地同自己 到最後原來自己又唔係果回事
而家直情不讀
yo 又係我
有乜問題隨便問
yo 又係我
有乜問題隨便問

驚乜鬼 出左街先算啦
好過我冇得出

驚一直比希望人地同自己 到最後原來自己又唔係果回事

出左街先,唔岩先彈鐘囉
yo 又係我
有乜問題隨便問

仆街啦
我好似講錯野
最衰唔係用緊tg
仆街啦
我好似講錯野
最衰唔係用緊tg

仆街啦
我好似講錯野
最衰唔係用緊tg

留明
仆街啦
我好似講錯野
最衰唔係用緊tg

留明

一講會自爆
重申:佢冇上連登
仆街啦
我好似講錯野
最衰唔係用緊tg

留明

一講會自爆
重申:佢上連登

屌係咁打錯字
仆街啦
我好似講錯野
最衰唔係用緊tg

留明

一講會自爆
重申:佢上連登

屌係咁打錯字

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞