(勸世)媾緊女既你地唔好再chur人(2)

1001 回覆
32 Like 1 Dislike
講返啲前設先 我同佢平時都係咁互串

話說今日返工個時有同旅緊行嘅佢whatsapp
之後覆覆下佢冇覆佢
之後過左廿分鐘佢延續返上一句野
但係我都未覆佢

去到個半鐘後佢就鬧我 垃圾

頭先佢問我今晚幾點瞓 我係咪可以ff下佢起碼對我都有好感

你做乜鳩唔覆咁衰呀?
btw 佢會延續上一句野繼續講係好事
有啲人成日飛撚左一句半句唔回應
同埋佢有問你幾點訓係好現象黎

因為返工做野囉 其實都有啲刻意唔覆
其實諗緊好唔好搵日成日都唔覆睇下佢會點
不過本毒撚會掛住人做唔到

Btw巴打仲有冇玩duellinks

同埋其實佢有時都會飛撚左我一句半句唔應
不過我又唔係好有所謂

最chur個次係個晚第一次見 佢飲得多酒
我問佢洗唔洗我送佢返屋企
唔知係佢唔想答定係wing得濟
我夾硬問左佢幾次佢都唔知答緊乜
之後我直接叫佢原地等我 先促成第一次見面

不過我講得唔好 係成日講幾句野果陣就會飛咁一兩句 好撚鳩
不過間唔時就算啦 睇完知就得 唔覆都由佢
btw 第一次見就飲酒?

我講得衰
個時本身係我係旺角陪完frd
佢就係飲完酒之後去旺角俾野人
佢一直都whatsapp 話我知佢好wing 佢想快啲返屋企
我就話我咁啱都係mk 洗唔洗去睇住佢
之後就走左去地鐵站度第一次見佢同送佢返去

其實點樣識

Skout識
佢好似係識左我冇耐之後都冇玩skout

你又點知人地冇再玩
講返啲前設先 我同佢平時都係咁互串

話說今日返工個時有同旅緊行嘅佢whatsapp
之後覆覆下佢冇覆佢
之後過左廿分鐘佢延續返上一句野
但係我都未覆佢

去到個半鐘後佢就鬧我 垃圾

頭先佢問我今晚幾點瞓 我係咪可以ff下佢起碼對我都有好感

你做乜鳩唔覆咁衰呀?
btw 佢會延續上一句野繼續講係好事
有啲人成日飛撚左一句半句唔回應
同埋佢有問你幾點訓係好現象黎

因為返工做野囉 其實都有啲刻意唔覆
其實諗緊好唔好搵日成日都唔覆睇下佢會點
不過本毒撚會掛住人做唔到

Btw巴打仲有冇玩duellinks

同埋其實佢有時都會飛撚左我一句半句唔應
不過我又唔係好有所謂

最chur個次係個晚第一次見 佢飲得多酒
我問佢洗唔洗我送佢返屋企
唔知係佢唔想答定係wing得濟
我夾硬問左佢幾次佢都唔知答緊乜
之後我直接叫佢原地等我 先促成第一次見面

不過我講得唔好 係成日講幾句野果陣就會飛咁一兩句 好撚鳩
不過間唔時就算啦 睇完知就得 唔覆都由佢
btw 第一次見就飲酒?

我講得衰
個時本身係我係旺角陪完frd
佢就係飲完酒之後去旺角俾野人
佢一直都whatsapp 話我知佢好wing 佢想快啲返屋企
我就話我咁啱都係mk 洗唔洗去睇住佢
之後就走左去地鐵站度第一次見佢同送佢返去

通常咁樣個進度都好似會快左好多咁

冇進度 佢去左旅行又少左覆 所以都進展唔到
佢返黎會再約佢
如果佢ok我就信心大增
唔ok我就要收下皮

啱晒啦 就話去完旅行實有手信比我既
順便食個飯
千祈唔好猴住你既對象online就即刻whatsapp人

會嚇到人唔想用whatsapp/block9你

俾人猴住online係好令人心寒既事

stalker
同個女仔出過幾次街 佢都有小小暗示只當我係朋友(我唔知佢係咪特登) 次次whatsapp 講親小小曖昧既野佢都拉開話題 但次次約親佢出街佢都肯出 次次都幾開心 有講有笑 但冇進展 我係咪比人fd zone左 點樣可以走出去

你只係攝時間既"好友" 唔需要咁上心
試過有男仔追我,又送禮又去我返pt既地方搵我 想係其他人面前做到關係好曖昧咁
諗起都想嘔

想插定支靚旗
一個你好鍾意既男仔
就係咁不智既行為而無左
我宜家就係行緊呢條不歸路

有咩不智行為係由女仔做出黎?又係chur?
一個你好鍾意既男仔
就係咁不智既行為而無左

就係
太遲睇到呢個po
呢個月Keep住日日wtsapp 大家好多野都岩講
但係試過上面巴絲講如果潛一排水
佢係唔會主動搵番我
而家平常心算
佢係唔會主動搵番我
而家平常心算

邊忍到
明明好想搵人
好快你就忍唔住
佢係唔會主動搵番我
而家平常心算

邊忍到
明明好想搵人
好快你就忍唔住

心入面當佢同個個都咁好傾
係咁搵野比自己做
咁快第二個post
人地瞓緊覺 你又有野想同佢分享
搵唔搵佢好?
搵唔搵佢好?

你都識講人地訓緊
你仲搵人?博比人屌?
佢係唔會主動搵番我
而家平常心算

邊忍到
明明好想搵人
好快你就忍唔住

你唔上心
就會忍到
佢係唔會主動搵番我
而家平常心算

邊忍到
明明好想搵人
好快你就忍唔住

你唔上心
就會忍到

而家唯有呃自己去扮唔上心
當係普通朋友咁啦 你下下當佢係對象就好做作 不過就可以為佢做多啲野 等佢feel到你對佢特別唔同啲 曖昧既野 你自己feel到有位就入嫁啦 例如睇戲問佢好唔好睇 佢話好睇 咁你咪食住上 咁我之後都拉埋你陪我睇嫁啦 食飯也是 問佢想食咩/你決定 之後再睇情況講 我重有好多野想食喎 不過唔緊要 黎緊你陪我慢慢食

呢d係咪就係所謂既flirt?

類似啦 我都唔太識用文字點準備表達
始終好睇當時情況同埋自己功力

其實我有時唔係驚行為上太chur, 係驚語言上太chur 太肉麻嚇走人,真係好難捉摸個力度 之前試過一個本身好地地 有時講野chur左小小就即時唔應機/hea覆 我諗9成我講錯野

本身好地地我解讀係 你地作為普通朋友
有基本既溝通 但你係佢對你未有/無好感既情況下去flirt/chur人 好自然人地會hea/唔覆 所以你要知道你同佢去到咩%

簡單d講即係睇水溫做事? 例如"想見到你呀嘛"呢句可以係好曖昧既時間講,但如果只係開頭就要flirt得無咁chur 例如你上個post果d例子咁? btw 其實我覺得果次我地都幾曖昧 係唔知點解係果下之後就收左皮...

想見到你呀嘛 依句都幾撚明顯 唔好咁易講
如果人地對你未有一定好感會唔識應你/吃白果
flirt依啲野 可以慢慢加重劑量既
不過都要睇場合啦
我就成日都搵到位入
但係我唔識點exactly教你
不過你個情況就唔知點解會死得不明不白啦

係 我覺得果句可以留係曖昧後期講就好自然

btw 有冇可能諗到d例子比我了解下flirt係咩一回事 因為都想知道下自己有時講野係咪未夠力度/chur過頭

flirt就係類似透過某啲說話去挑逗/引起對方注意/幻想
但係我一早起身諗唔到比咩例子有冇巴絲打接力
又係我 我發現比雋佢del左fb 下步我驚佢會block我 但依家又當正常同事咁whatsapp返 可以點做

"正常同事"可能係因為同事關係費事比你彩佢fb / 唔block埋你wtsapp
你係咪做過啲咩黎
一個你好鍾意既男仔
就係咁不智既行為而無左

就係
太遲睇到呢個po

女仔chur男仔唔知會係咩感覺定還是同男chur女一樣

類似啦 我都唔太識用文字點準備表達
始終好睇當時情況同埋自己功力

其實我有時唔係驚行為上太chur, 係驚語言上太chur 太肉麻嚇走人,真係好難捉摸個力度 之前試過一個本身好地地 有時講野chur左小小就即時唔應機/hea覆 我諗9成我講錯野

本身好地地我解讀係 你地作為普通朋友
有基本既溝通 但你係佢對你未有/無好感既情況下去flirt/chur人 好自然人地會hea/唔覆 所以你要知道你同佢去到咩%

簡單d講即係睇水溫做事? 例如"想見到你呀嘛"呢句可以係好曖昧既時間講,但如果只係開頭就要flirt得無咁chur 例如你上個post果d例子咁? btw 其實我覺得果次我地都幾曖昧 係唔知點解係果下之後就收左皮...

想見到你呀嘛 依句都幾撚明顯 唔好咁易講
如果人地對你未有一定好感會唔識應你/吃白果
flirt依啲野 可以慢慢加重劑量既
不過都要睇場合啦
我就成日都搵到位入
但係我唔識點exactly教你
不過你個情況就唔知點解會死得不明不白啦

係 我覺得果句可以留係曖昧後期講就好自然

btw 有冇可能諗到d例子比我了解下flirt係咩一回事 因為都想知道下自己有時講野係咪未夠力度/chur過頭

flirt就係類似透過某啲說話去挑逗/引起對方注意/幻想
但係我一早起身諗唔到比咩例子有冇巴絲打接力

一般flirt都係以偽伴侶身份講曖昧野
I know that feel

個女仔已經冇見3年
好早知有呢個人 真正識佢就大慨4年前
果陣鍾意佢個感覺真係好大
完全唔係以前鍾意其他女仔種feel

但冇咩追女經驗 又太傻仔
可能chur得有d緊 慢慢feel到佢對住我個feel都變左
慢慢多左層隔閡
自己本身條件又唔好
最後都係自己放棄
搵唔搵佢好?

你都識講人地訓緊
你仲搵人?博比人屌?

佢應該會開don't disturb mode
搵唔搵佢好?

你都識講人地訓緊
你仲搵人?博比人屌?

忍耐係咪咁難?
搵唔搵佢好?

你都識講人地訓緊
你仲搵人?博比人屌?

忍耐係咪咁難?

唔難 所以我先問 係分享定分享
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞