(勸世)媾緊女既你地唔好再chur人(2)

1001 回覆
32 Like 1 Dislike

起碼都要確認左關係先啦係咪

雖然chur 人可以表達到自己好關心果個人
但通常都係負面效果

人地未鍾意你,你就走去chur人,咁樣只係自殺
你可以做既,就係盡量自然地表現自己,表現自己係一個咩人,如果佢接受左你,佢會同左個咩人一齊,佢會得到d咩
再透過呢點去吸引人

而唔係死追爛追,大家可以睇返第一頁既youtube talk,死追只會落入三條死路……

我知有d人會話“我控制唔到自己呀”,但你成為一個成熟既人,一個有資格令人地接受你既人,你就係要控制到自己,唔好亂搞嚇怕人

但通常都係負面效果

你可以做既,就係盡量自然地表現自己,表現自己係一個咩人,如果佢接受左你,佢會同左個咩人一齊,佢會得到d咩
再透過呢點去吸引人

而唔係死追爛追,大家可以睇返第一頁既youtube talk,死追只會落入三條死路……

我知有d人會話“我控制唔到自己呀”,但你成為一個成熟既人,一個有資格令人地接受你既人,你就係要控制到自己,唔好亂搞嚇怕人

女將軍我都見到你個case
我自己唔建議將“自己鍾意邊個”呢件事share俾任何common friend知,原本件事只有你2個知,其實易handle好多,起碼唔使理人地
個男仔未必抗拒同你了解認識多d既,你咪繼續同佢相處多d,俾個機會自己了解你,都俾個機會人地了解你,如果人地覺得ok,自然會出手ga啦
你可以試下直接約佢出黎,我諗男仔一般唔抗拒女仔既邀約

識過第二個算啦
我自己唔係d咩道德魔人,只係覺得浪費時間既野唔好做

但通常都係負面效果

再透過呢點去吸引人

我自己唔建議將“自己鍾意邊個”呢件事share俾任何common friend知,原本件事只有你2個知,其實易handle好多,起碼唔使理人地
個男仔未必抗拒同你了解認識多d既,你咪繼續同佢相處多d,俾個機會自己了解你,都俾個機會人地了解你,如果人地覺得ok,自然會出手ga啦

俾個機會自己了解人地,都俾個機會人地了解你

但通常都係負面效果

再透過呢點去吸引人

冇嫁啦 你話番就番啦 番歸就有

我唔信我淚溶唔到佢

溶左自己先

懷疑佢block完又unblock我 但仲未accept返我

成件事好odd add,block,unblock,add. 到底想點

我禁過幾次去睇
朝早係公司同屋企睇幾次唔得
但依寫又睇到

我都唔識比反應 彈出又彈入
到底咩葫蘆賣咩藥

又係我 發覺自己好似真係鐘意佢
但佢依家唔覆我
要建立返之前果種朋友關係可以點做

唔駛做啦 因為做黎都晒氣

地獄輪迴

狠心啲就啱嫁啦

地獄輪迴

其實我 另一個女性朋友 另某程就是le 種輪迴
D女真係好難捉摸,一時whatsapp 好熱情一時就hea 9 你
但係又肯同你出街食飯睇戲
都係認真就輸了 唔好放咁多心機
見好就收

地獄輪迴

其實我 另一個女性朋友 另某程就是le 種輪迴

幾時先肯親手停左佢
D女真係好難捉摸,一時whatsapp 好熱情一時就hea 9 你
但係又肯同你出街食飯睇戲
都係認真就輸了 唔好放咁多心機
見好就收

你有冇進攻

我反而wtsapp好多野講 出到街我地少野講啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞