[親生仔] Google Pixel 討論區 (79)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
想問下各位巴打無線充電除咗買佢pixel stand之外 用其他牌子充係咪真係冇咁快?
因為我見大陸某牌子出啲無線充電座可以去到80w,100w
毒撚本身無電話聽
Carousell執部啦
其實Samsung有
部垃圾係咪仲未用到5G?
冇全新?
條友鳩 up 唔洗本..
type-c 個 spec usb2.0 , < 3A 唔一定要 chips...

https://www.usb.org/documents
早上起床有發現鬧鐘鈴聲一樣了嗎?Google 近期不斷搶修 Pixel 6 的各項軟體問題,卻被網友發現一項特別的 Bug,會把預設的手機鈴聲偷偷改掉。

根據外媒《Androidauthority》報導指出,有部分 Pixel 6、Pixel 6 Pro 網友在完成四月份更新後,發現手機的通知、電話、鬧鐘鈴聲通通都和原本不一樣了,用戶需要進入設定,重新選擇原本的鈴聲,然而亦有人反應,在系統中找不到鈴聲選項,疑似有部分手機是鈴聲直接被刪除。

綜合 Reddit 論壇網友回報,目前災情主要以 Pixel 6、Pixel 6 Pro 為主,也有部分舊款的 Pixel 5 碰到,但目前都不算普及。
想問pixel有冇tap to sleep?
第三頁已經屌左啦....
pixel 5 ..
唔清楚
想問p6日版同美版有咩分別
岩岩先知自己買左日版
閂唔到快門聲
冇乜所謂 唔會偷拍
仲有冇
我5仔都有遇到
想問如果用緊esim 通話, 咁用唔用到實卡data卡 上網?
我部p6會成個mon冇反應 要等一兩分鐘先冇事
有時就成部野瘋狂自己郁
launcher google條bar係咪整唔到走??
有冇人呢幾日個signal勁chur電?
利申pixel 4A
加拿大版同美版係咪冇分別?
整唔走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞