[親生仔] Google Pixel 討論區 (79)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
咁似你隻嘢壞咗多啲
應該唔會得個半鐘咁少
以我所知我隻fossil好似十卜iOS
exac7ly
Samsung成日要整到啲嘢係自家嘢咁
所以啲電話預載一堆垃圾app
次次見到 pixel 都心郁郁,冇5G 都算。冇 VoLTE 真係
部3a開始唔係幾得, 係時候買過部機, 點解又冇香港份, 搞到買機好麻煩
應該唔會自己打自己掛
正正就係唔鍾意Android 12 呢個設計
Pixel 4A 個mon已經短,仲整個咁曬位既UI,真係用到頭都爆
我好少tablet mode 分windows,所以唔覺有咩問題
基本上laptop mode chrome/chrome os app 分Windows,tablet mode就Android app full screen,整體除左慢之外冇乜中bug
https://developers.google.com/android/ota

試下佢 睇大識唔識搞
見reddit都好多人話電有事 特別係553 我都唔想深究
入唔入到download mode? 可以試行fastboot

carousell 又賣伏野?
啱啱試咗ota
我係咪要等下次update
你攞左邊個image?你之前又係邊個image?同埋你頭先係想update邊個version?
上次又係跌完着唔到mon
去咗間黃店整 順便換埋mon
埋單800
攞咗12.1.0 (SP2A.220505.002, May 2022) 之前應該就係13beta 2唔太記得 但應該係早兩日更新咗嘅version
頭先想用返佢個website最新個image但唔得
4a用家諗緊換5定5a好,有無建議
咁多年都唔開放出嚟,無行貨唔代表無人用
台既問題
公共資源都限制真係垃圾
https://www.androidpolice.com/google-pixel-watch-old-chipset-rumors/

唔好啦google 又幫Samsung清貨
希望係流料
三叔手錶U其實冇問題
其實呢粒舊u依然比高通同期個粒勁 以三叔5nm產能咁廢,應該用呢粒就可以壓低價錢
想問下鎖定畫面冇左個相機圖示,點整番出黎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞