[親生仔] Google Pixel 討論區 (79)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
好似成舊水
不過無計 無理由唔貼出街fing
人地嗰邊嘈似係對方手機降噪差噃
即係Pixel 5 普通講電話都唔掂?

btw volte唔駛同台都用到,9成主流4g機都支援用到
三禾賣日水定美水

有冇封條膠紙?
想問下有冇巴絲知道行dual sim,係咪只可以收到一個no.嘅sms?有冇方法收到兩邊嘅SMS
雙待唔係應該2邊都收到sms既咩
利申 單sim用家
因為我見佢有得揀用邊個no.,唔太肯定係咪電話或SMS都可以一齊收
想問大家6仔/pro esim 用咩台多?
對方用iphone 13喺街,有時有啲難聽
上網淨係可以用一個,其他Ok

之前問埋CSL可唔可以SMS飛線,佢話冇咗呢個服務
依家唔使搞喇
CSL,合約完就轉smartone
pixel 5 個屏下喇叭,其實係咪貼近耳仔聽電話使用ok
但離遠用例如於枱面播音樂播youtube就唔掂呢?
唔係 聽電話真係好拆聲
調返轉
你哋有冇開呢個功能?
"Google也加入DIY維修陣營,將提供Pixel零件 | iThome" https://www.ithome.com.tw/news/150354
我揾二手機、新機都唔係好揾到有賣
我嗰部係美版
聽電話係差d 但又未到完全不可用咁差
我會用電話喇叭播YouTube 但唔會播歌 本身木耳 唔覺差再會影響使用 音量都ok 當然係屋企使用 出到街邊或者餐廳之類播就唔知夠唔夠做喇 屋企或者靜d既室內絕對夠做 音質我就聽唔出分別喇
你好!

我覺得Price上的這個產品/服務很不錯:Google Pixel 5 5G (8+128GB)
HK$5,480 (水貨)!
請即按連結看相關詳情:

http://www.price.com.hk/product.php?p=473081&sh_ref=oth_fe162651925bac2a85afe1fb5ebf73cc
笑死,識少少扮代表就係呢啲

最早期唔岩standard既oneplus 2 線咪又係一樣差到我部pixel, 不過俾google工程師踢爆個電流過大會燒機
比埋source 你,如果當初係有晶片既話,Benson就唔會專登測試叫大家唔好用啦
https://www.engadget.com/2015-11-26-oneplus-wont-replace-the-2s-flawed-usb-type-c-cable.html
巴打好耐冇見
好撚耐冇上連登
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞