[親生仔] Google Pixel 討論區 (79)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
6a幾時出
先達嗰間 6 pro有美版 但6就唔知

日版影相有聲其他一樣
巴打聽你咁講係咪即係佢個盒其實同入面部機唔對 只係求其執番個盒pack返就當全新?
我都係咁 停用咗個google就冇事
咁大單
停用左有好多野用唔到喎
重刷ROM試下囉
6仔呢鋪多bug 都癲
買4a 5g 真係正確選擇
我4a5g上6仔, 好彩乜bug都無, 不過係副機都唔打電話, 可能有bug都唔多覺
想問6叉電好慢係咪正常?已用4a原裝牛叉(好似有20w)
有幾慢
未試過有呢個問題...
有冇set咗alarm之下叉電?
但我琴日dl citi bank app黎測試 用完我講個方法就用到 你要唔要試下先
轉頭OTA埋試
試左 唔work

你既settings係點

又用唔到了
pixel只能夠做副機
p5 好撚好用...
我已經放棄左 用電又快過人叉電又慢過人
之前介紹你個module用用下我發覺怪怪地 好似會reset我hsbc個指紋咁 之後我發覺用返hide my applist一樣都做到 另外我有安裝到 shamiko 係咩黎同點樣用你可以Google下 唔會太難去設定 如果你無呢個module都可以試下唔用得唔得
我係hide my applist建立左一個黑名單模塊 入面只係揀左隱藏左既Magisk app

再係額外隱藏應用揀多次隱藏左既Magisk app同揀返啟用所有隱藏方式

再係Magisk app入邊黑名單設定揀返Citibank app 之後清除Citibank app data同reboot之後應該就會用到
shamiko 我都有用緊
原來係每次update完都要去magisk hide set一次
咁你知原因就得 因為我無用開Citibank app

同埋你用隱秘空間module既時候會唔會有d奇怪既事情發生 例如我hsbc app個指紋會reset 我用指紋登入完之後會叫我再入返流動編碼 但入完都係入唔到app 要reboot先得 但就算用流動編碼登入到都好 又會叫我啟用返個指紋登入 同埋我個安心出行試過無左張針紙
自從我無用呢個module之後就無發生過 應該係呢個module造成
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞