[親生仔] Google Pixel 討論區 (79)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
買咗台版嘅朋友
盒後imported by 係會寫Canada定Taiwan?
imported by Canada
進口商就台灣大哥大
即係台版定加版
部機更新到4月個patch同factory reset咗,都reg唔到指紋,係唔係收得皮
粒的JM9
錶面錶身預咗花 但戴上手好難跌爆嘅
唔怕, d 人一定會貼 mon貼又加殼 ....
鏗到柱撞爆
粒crown 油做黑色仲好睇 銀色好突兀
手錶唔搞咁多嘢啦
想買6美版 但etoxxx冇貨
禾係咪有兩間分店 巴打去邊間?
上網睇佢好似得台同日版 不過見大家都買美版多 日係影相有聲啦 咁台同美又有咩分別?
溫馨提示:Pixel 香港用唔到5G同Volte

禾都買咗了
呢間幾好日版同美版都係同一樣價錢
其他舖頭價面雖然平,但其實係日版,美版要再加錢
我話要美版,但個盒貼紙係台灣大哥大
頂佢刷3次先用到
(第一次係相機show唔到最後張相
第二次係whatsapp出唔返d舊相)

求問有邊隻火牛好
用4a隻牛同線叉好似有d慢
多唔多巴打有買stand??
講漏我買先達嗰間
google pay幾時先用得八達通
pixel 4跌爆咗個mon, 應該比錢整好定係等pixel 6a算

唔會再喺香港搞發展啦 見過鬼仲唔怕黑咩
好想睇google封晒香港youtube gmail同facebook
Imported by Canada
早前有消息指 Pixel Watch 將會採用 Samsung Exynos W920 處理器,內置 32GB 儲存,預載 Wear OS 3.1 系統,錶身有黑、灰、金 3 種顏色選擇,並且有 Wi-Fi 和 4G 版本,售價據說會由 300 美元起(約 2,353 港元)。
用撚夠垃圾Samsung d晶片未
究竟簽咗幾多年
起碼三年啦 平呀嘛
流浮山手錶終於都到
部pixel 6 壞左
拎返部5仔出來用
D電好似倒水咁
Google 勁食電 有無人知點解會咁
唔知佢既google fit 會唔會大改配合返隻新錶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞