[親生仔] Google Pixel 討論區 (79)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
想無限原檔上傳,揾部第一代pixel phone. 我之前收左部2手都可以。
而家都係?因為laptop我分mon好簡單同易 都冇咩bug
labtop mode 無問題
但tablet mode bug bug 地
oh我唔知有tablet mode
6.1 inches vs 6.4 inches
6 GB GAM vs 8 GB
12.2MP vs 50 MP main camera
唔使原檔都得, 壓咗都得, 2手可以就好
5壓縮無限
用得好唔爽
有d 後悔
如無意外都係等P7

pixel watch如果等到9,10月,到時*** watch5可能都出左,fitbit 又會出wear os watch,有啲難等佢

今年io無pixel book ,有啲失望
同埋chrome os無乜big news
想放部5仔 ching要唔要
係機問題定os問題上面有巴打話Lenovo duet冇野
剛carousell買咗2280, 唔知伏唔伏
葵廣個間?
希望黎緊google wallet會用到8達通
係機同OS 都有問題

pixel slate 硬件唔耐用,好唔爽

lag 就係軟件問題
如果可以bind落pixel到又多左D優勢
不過應該都係AN機都用得
No, 咁伏,
btw, google個ui, notification bar拉落黎個dropdown manu一定要有埋文字? 當人弱智?
睇公仔都知咩黎啦
部機update android beta出事

而家點搞好
pixel watch係賣信仰多d
自己一直都想要齊一套 就一定會買囉
手機 手錶 耳機
如果下年Tablet靚仔既又會買埋
小妹用開Fitbit多年
pixel watch有Fitbit intergation唔使"轉會", 又有google信仰

如果fitbit都出wear os 3 watch, 咁就買fitbit行貨算數
flash 返個image入機得唔得
DLLM Google 我想要行貨
加密晒,點俾你哋用呀
以a series嚟講係多咗好多國家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞