[親生仔] Google Pixel 討論區 (79)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
部4a換完電 用calyxOS+microg 電頂到兩日有突 mobile network先用得2%電
睇翻自己部6唔識講
除左跟機個充電火牛 有冇巴打有其他直插式推介?
macbook 火牛
到底幾時先出
Mon貼報告 & 拎機溫馨提示:拎機開箱一定要拍片(出事時同CS嘈可能有用)

12月更新後mon貼報告(集思廣益,引用回覆講下你用緊嗰個牌子)

夾到指紋
1. Hoda UV貼
2. ASPRO UV貼
3. Spigen Neoflex 軟貼
4. 犀牛軟貼
5. Devilcase 電競霧面
6. 寶狼 UV貼 參考成功率: 6/10 -> "重新set過幾次"後有 9/10, 可能要大力少少

夾唔到指紋
1. Aircase UV貼 參考成功率: 3/10
2. Spigen Glastr align master 2pack 參考成功率:4/10 重新set過都係4 用耐啲再觀察
舊電邊度買?
Spigen Glastr 呢個
啱啱system update完 解鎖準繩度有極明顯改善
8/10

可以上返夾到指紋list
Mon貼報告 & 拎機溫馨提示:拎機開箱一定要拍片(出事時同CS嘈可能有用)

12月更新後mon貼報告(集思廣益,引用回覆講下你用緊嗰個牌子)

夾到指紋
1. Hoda UV貼
2. ASPRO UV貼
3. Spigen Neoflex 軟貼
4. 犀牛軟貼
5. Devilcase 電競霧面
6. 寶狼 UV貼 參考成功率: 6/10 -> "重新set過幾次"後有 9/10, 可能要大力少少
7. Spigen Glastr align master 2pack 參考成功率:3月更新前4/10. 3月更新後8/10 極明顯改善

夾唔到指紋
1. Aircase UV貼 參考成功率: 3/10
ching glastr邊到買?幾錢?
Amazon
verbatim啦
pixel stand 終於到
p6係咪有部份機會斷線?
買嘅時候有無得check到?
Calyx用唔用到volte?
Check完,但個start warranty date 都唔準既
我個部機用左兩年,佢話我上年先開始用
你哋嘅pixel 6 pro 搖部機長鏡頭會唔會有聲?
正常都有 ois係咁
明白,thx
唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞