[親生仔] Google Pixel 討論區 (79)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
用緊機嘅 自己去imei.info 對返個開機日期係咪自己買嗰日啦
兩部都冇事
冇行貨 就要承受呢個風險
又blame the victim?
Yes, 無鎖版有破處就9成有人開過。
同埋Verizon 機跟sim 唔奇。

有樣唔肯定嘅係如果Verizon 機要求插住機美國本土連上network 先可以unlock 咁就點都要破處啦。

如果真係Verizon unlocked 機的話,仲要破處至少60日先可以 unlock.

但有冇subscriber info 我又唔識喇。

戴頭盔先,只係講緊有趣情況,唔係影射人。因為我都係上網睇,加上英文差,理解錯都唔奇。
我冇blame,但的確風險係咁,如果唔係點解大家要避水貨
咁都叫冇啲字眼套返落女人出街著少布俾人姦一樣講得通
即係你好支持Pixel一世得水貨?
唔係支持完有行貨就會實現嘅
但你自己問心嗰句 你係咪覺得遲啲會有行貨
連Google store都執柒埋

有冇行貨我真心覺得冇所謂又唔係成日要買機 你要買實買到 amazon都已經得
咁多人用同款機好冇癮姐
美森6pro減左價
128黑899->868.61
256黑999->981.63

128白899->881.37
256白999>991.63
啱啱預備買 Pixel 6,但店員話香港用唔到 5g。
有冇人 試過 或者 知道 係咪真係用唔到?
唔該大佬

用唔到5G
唔root機用唔到VOLTE
我iPhone由4Gplan轉咗5G plan一年, 唯一覺得嘅分別只係個icon由4G變咗5G
想問各位師兄 5仔嘅case有冇推介
bellroy
耗電量呢
13 pro max核電
新買pixel 6幾日,早幾日好食電但都可以12小時正常使用仲有20%剩,可能開左adaptive battery今日好似㩒左,八點半差到滿連續用左5個鐘頭(期間有影相執相睇片聽歌碌ig)而加仲有75%電 唔知咁算唔算好使左
6pro舊電45度倒水 5000電似3000
真係好勉強一日電
有無人google個個app用電好多
tensor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞