[懶人包更新啦] 絲打喺邊度買bra? (20)

1001 回覆
24 Like 6 Dislike
1300夠買到套salute 了
減肥
無追開post,你哋係咪大多數都係買pj? 我見到話有g杯但之前去美麗華間鋪又無 唔知係咪我搞錯
所以都係上網買,mybra /depic /玉如阿姨
我買過玉如呀,佢可以唔使加減杯咁買?
另外之前睇豐胸post我講開着開75f但有絲教我着返70g可以着返靚個胸形,唔知佢哋要你買大一個杯會唔會係咁嘅意思?
之前肥啲75f轉着70g有啲擠,而家瘦咗下圍着70舒服g杯都仲keep到滿杯,胸型好似好睇咗,原來真係有啲用,唔敢再成日唔着bra
想問下玉如機洗會唔會幾次就爛鋼圈
咁又無呀,要用返個bra用嘅洗衣袋好啲!
玉如啲包覆好好,我喺屋企瞓覺都會着,唔會好唔舒服瞓唔到,試過着無鋼圈同瞓覺bra瞓醒走奶走得好勁,好驚唔夠承托

買完返嚟着過幾次就穿咗鋼圈頭係另一間台灣depic嘅,但我着佢嘅70g好舒服,墊又唔會厚
佢嘅j鋼圈幾啱我胸型,着完形狀好睇上胸有肉咁,我胸形似係水滴形,一定唔係圓盤嗰啲,因為又覺得無一啲人講水滴型咁飽滿,但又唔未到木瓜嗰種垂奶,佢哋嘅j鋼圈bra啱呢種胸型

Mybra就墊厚得滯,着完會好大奶
唔好意思,你明明無問但講咁多其他bra
想問下大家有冇着睡眠bra
其實有冇用
着過一排,之後而家瞓都係着返bra
覺得着bra瞓個胸形好睇啲
屌sorry 成日唔記得不推文
着住bra瞓唔會唔舒服咩
我覺得着得啱唔會,唔覺有嘢呀
啱size嘅話,啲帶位又啱,除嗰陣唔會有好勁壓痕咁
玉如包得好舒服又夠承托又平
不過佢最大缺點係著多兩著會突點
買左4個,4個都有呢個問題
上dcard 睇返原來有唔少人都有呢個問題
因為佢真係算薄 我都係屋企着算,真係包得好舒服,好少會走位要成日撥返啲肉

你有冇用佢哋胸托?
見啲人話佢胸托好用我有買,但用咗啲bra就唔啱着個杯裝唔晒,粒lin 會喺咁走出嚟
唔知應該點成日用到
求推薦邊款
絲打著開邊款?著過玉如幾隻無鋼圈都係一瞓低就包得麻麻

第二同第三嗰個用嚟屋企着瞓覺着! 佢bra面塊lace有啲彈性可以拉出啲包住多啲個胸,一開始會覺得塊lace壓胸就唔拉咁出,可能洗過之後塊布無咁緊就覺得拉出啲包多啲肉又幾舒服
瞓覺都著有wire仲以為自己瞓覺會戴無鋼圈bra已經好誇張
軟鋼圈嚟架,我覺得同着無鋼圈個感覺差唔多,真係唔係好覺有嘢銀住同cool住,我着無鋼圈覺得承托硬係差啲咁
無呀,我當初係都係貪佢係薄款
以前起葵芳個間ig shop 都係台灣bra
愈賣愈貴我先轉上網買
點知著左3個月左右就洗到好薄突晒點
宜家試緊大成內衣,睇下會唔會好D
[懶人包更新啦] 絲打喺邊度買bra? (21)
https://lih.kg/3388902
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞