[懶人包更新啦] 絲打喺邊度買bra? (20)

1001 回覆
24 Like 6 Dislike
satami都有strapless 架喎,有無試過呀?
佢啲girdle同strapless好多新娘都用,既然你都有買開佢個牌子,不如試埋啦
我冇試過,等我去試吓satami果啲先
但係pj 真係唔多掂
pj strapless效果雖然唔好,不過碼算多,又多色揀,又唔貴,係咁上下架啦,岩啲要求唔高嘅人
始終減起價上黎試過200幾蚊有2件,想買依個價位又想有得試身,邊到有
要求高啲嘅,你依個碼可以試好多大牌子,wacoal satami intimissimi 等等都有出strapless
mm都有,但睇台灣妹包膠,好似係垃圾黎,唔好著,睇你要唔要試埋
請問有冇絲開團訂pj days嘅bra,想跟機
自己網購都得啦 好方便
度胸圍係咪未必準
自己度係下胸72 上胸82 即係32A
但我著台灣非歡樂杯嘅32B都壓胸 睇其他人著住bra嘅相都覺得自己唔止A 最少有B

已經跟足曬度胸圍嘅正確程序都係咁
懶人包第6頁

近排IG 成日有馬太廣告,model條背帶出晒事
咁嘅倒米廣告都出得街
其實好多ig shop嘅廣告mode著完個bra都壓胸,都唔知點解d人買得落手
其實同佢bodibra有咩分別,bodibra唔係都係佢嘅咩
拆墊著?
如果拆墊著唔滿試下塞你其他bra嘅墊入去?
想問有冇人試過viage?有冇人想一齊夾,買黎試下呀?
之前網購左台灣Kellylove 試完Size唔岩 睇下有無人岩 Size:36H
under armour有啲款OK,最好買背脊扣嗰啲,我65G扣到最入都可以嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞