[懶人包更新啦] 絲打喺邊度買bra? (20)

1001 回覆
24 Like 6 Dislike
我試咗好多平口內衣都好似倒瀉對波咁
最後都係用返貼個啲nude bra
Peach John 日本已經出左新款days
Hk睇黎都好快有了
我著days會吱肉🥲點樣做到著得咁靚無副乳
追過post有人會著多件背心,但夏天真係熱死
Pj個個幾好!
冇乜大size70e嗰陣試75d完全唔掂
啱啱望咗12月先有貨。。
去試吓咩size啱好過啦
話說我以前係大b細c 但係想谷大佢
之前試過用谷胸型個啲bra過一兩個月就會變型
後尾放棄左 到而家用緊啲歐美平胸bra
但係發現越放縱佢變越細 請問有無絲有咩bra介紹
可以用耐啲 唔好一兩個月就變型鬆曬
我之前同你有差唔多問題, 上左馬太度睇
佢話係我之前用個d bra唔啱我, 同埋教我撥肉
本身都半信半疑, 試左半個月之後好左好多
你可以試下book, 反正聽吓d建議都無壞
終於有返呢個post
終於可以去narue 朝聖
你點保養?
先唔理一分錢一分貨(平野用料唔慌好,係快where架啦)
你想耐用要手洗用毛巾索乾(唔可以扭),起碼有3-4隻替換(唔好日日著同一個,啲橡筋會拉鬆)
歐美平胸bra又係指緊啲乜野?
真係好少人先有副乳;
想唔吱肉就減肥啦
我都有副乳
有無咩內衣介紹可以搞返好佢?
減肥
我諗樓上嘅絲打想表達係想你諗清楚到底自己係咪真係有“真”副乳,真副乳係唔可能用bra解決,詳情請你睇懶人包p.15絲打估你單純係肌肉唔firm所以吱肉先叫你減肥。

當然吱肉都可能因為你著錯bra, 著太緊等等。都係嗰句啦,研究下係咪真係副乳先啦,坊間d bra廣告話皮係副乳,好誤導。
我知真既副乳係點 不過都唔該絲打先 一開始話自己有副乳問題個絲打其實都唔係我黎 純粹想表達樓上位絲打提出嘅解決方法叫人減肥其實都可能會令人誤會以為自己真係肥 但又未必真係關事
ohh sorry冇仔細睇誤會左你,希望你唔好介意
我今日都滿心期待咁去咗試days
Exactly 就係圖呢隻款同色,但係我都覺會吱肉
啲副乳包得無咁好,試咗兩個碼都係
我都係試完覺得自己唔太啱買返satami同wacoal
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞