[懶人包更新啦] 絲打喺邊度買bra? (20)

1001 回覆
24 Like 6 Dislike
我想問下
個bra睇落冇空杯,但戴完bra之後個鋼圈印係咁嘅樣姐係代表咩
利申 矯型bra
(因為遲左睇呢個post,買左四個mm bra先知矯型係伏,我知錯㗎啦
鋼圈闊得滯
其實差少少唔緊要嘅,闊太多就姐係唔岩shape,可以試多啲唔同牌子感受下
好呀唔該絲打
今日終於買左人生第一個peach john bra
之前買親都係矯型
終於認證到普通bra原來真係托得高過矯型bra
(尤其s記嘅bra係托得最低)
多謝你地呀,各位絲打

好靚 pj days?
係呀,ig最新嗰款days
都係偏矯型
如果都係想要矯型bra,咁買返其他牌子好似仲好,因為我個人覺得pj啲料麻麻地,唔係好襟著
唔知係咪old news
見到香港peach John 開咗網店
新pj days有貨
感謝幾位絲打解答 我有睇懶人包,唔係背隻吱肉,唔係「真副乳」都唔係皮,係格甩底位啲肉吱出嚟。可能好似另一位絲打講,佢鋼圈偏窄,而我又係正宗圓盤啦著70太鬆,著大一個cup又唔夠肉之後試到其他牌子啱再報告
件bra有無著到同個model一樣高?
新手報到
想問有冇戴開65H嘅絲打,你哋喺邊度買bra?想有門市可以試嘅,唔該晒!
我睇左p15 睇唔明
即係唔著bra都吱肉=副乳?定要睇埋佢張圖咩有定無乳線?
真係有副乳個種係唔著bra都會突一舊出黎,唔關個bra事
買左peachjohn nice body bra 65F 發現杯形唔係幾啱我個胸 有冇絲打想要 近期買 冇着過但剪左牌 原價270 平放200
可以tg我 @tswbobbi

圓盤胸(?)
下圍 正常呼吸72 盡力呼氣69
上圍 企直88 45°企 89 90°企 90
著pj days light 70F冇假滿杯 真係岩岩好
係90°企個陣會有少少邊空
唔知關唔關而家比起買個陣輕咗7kg
但著airy dress 70f就好明顯空杯 包唔實個胸
哦即係打錯字啫你睇返你一開始係話自己83/74同你而家講個數完全唔同
可能可以試埋65G PJ條背帶都算快鬆
Light不嬲都細1 2個cup啦
著翻days啦
但你都應該70d-e點會係c
死喇 咁我唔著都有
narue,不過冇得試
係FB見到佢地個廣告先知開左網店
不過見入邊days既款式唔多
懷疑只係上新貨
買個試吓先,唔該晒!
想問下有無人知依間啲bra 咩牌子 同埋好唔好著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞