[懶人包更新啦] 絲打喺邊度買bra? (20)

1001 回覆
24 Like 6 Dislike
見到WACOAL出咗隻新款叫perfect X
有冇絲打包膠
佢哋SOGO thankful好似好抵買
啊我嗰啲應該唔係唧肉係壓胸呀 睇錯咗sorry我應該掉轉咗個數字啊我嗰日去搵搵唔到70圍80位嗰啲,所以就求其買咗個75因為啱size就着住先,睇吓可唔可以改善胸型、頂住先

係呀我都係着上去唔滿條邊凸咗出嚟咁樣,同埋感覺個鋼圈好窄,咁所以諗緊係咪杯型唔啱暫時淨係試過pj 嘅nude bra同埋days elegance呢兩款,諗住帶住先睇吓可唔可以暫時改善下,都唔係好知究竟仲有冇其他咩款係比較適合唔該晒你呀
請問pj days有冇邊款係比較適合圓盤㗎 見你咁樣講完我估我應該係圓盤
同埋想問吓如果胸托係咪買玉如阿姨比較好
請問pj days我戴上去覺得wire有啲窄,咁嘅話係咪揀返上一個cup就ok,同埋除咗pj days請問仲有冇邊啲bra係都係wire比較闊、適合圓盤㗎

十分感激絲打幫手
PJ days 系列有出過好多款,根據觀察,門市至少會有2款當季款,偶爾會出返舊款特價清貨,例如Sogo 感謝祭。

而追post見到你只試過elegance,建議你試多幾款比較下

懶人包整理咗過往絲打們包膠,相信都有數十款,當中大部分有提到胸圍數據、穿著感受、適合邊啲胸型近期嘅包膠可能未放入去,都建議爬返最新兩個post,始終舊款都大機會已經下架,買唔到。

[quote]
有冇二手可以買?
目的:聞住打飛機
有冇絲打著過Viage?好唔好著?
見佢近期係咁賣廣告想知道買唔買得過
唔好信sales,圍係細嘅話應該試大一個圍而唔係大cup。
同埋都係試返days好D。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞