[懶人包更新啦] 絲打喺邊度買bra? (20)

1001 回覆
24 Like 6 Dislike
我喺wcube租嘅婚紗都係有girdle 同埋design好岩我
我68kg 166cm著完全無減都有條腰出左黎
試咗新出嗰days
個lace係肉色布上面加一層lace
望落硬覺得怪怪地同埋個lace好唔貼
著緊身衫應該會望落好似空杯
不過佢隻肉色冇想像中咁差 都幾靚
依家係日本旅行中
經過Risa magli 門市入去睇
超開心 所有款都有A-I cup
啲款式好靚,有高雞心/低雞心/深/尖杯
即刻掃左兩個 大cup 都有現貨
埋單9000 yen 平均250hkd 一個抵到爛
建議絲打們去日本旅行去望望
始終有得試好好多
Peach John除咗days系列之外仲有無邊款推啊
想知機洗系列嗰啲推唔推啊?
功能內衣大家有無推薦邊個ig點好啲?
功能既話呢度主推玉如同埋Kelly Love. 唔推ig 的
厚墊全部唔推呀襯衫另計
https://www.instagram.com/agoodbrafit/?igshid=Zjc2ZTc4Nzk%3D
我自己覺得呢間唔錯
著完大左個cup 由36c到36d
同埋bra一定要去實體買 唔好係ig度齋睇
功能內衣嘅話我推mode marie (唔係ig shop)
起碼佢啲bra我著完條鋼圈係貼波底
絲打最後有冇試到我都心郁郁想買翻個
開心share
香港好多都賣到貴一貴又唔係真係堅料
沙田pj我見EFG cup都好多半價days!!
都係近幾次嘅款
Pj半價好多靚款,好抵
啱啱去完
65E有4個,我買完2個仲有2個
70D有8個左右
我見g cup成行都係days 大cup sis福音
同埋唔係days嘅款都係其他靚嘅款式 今次減價好抵買
係,大cup/大圍啲成排都係days
今日喺沙田都買左幾個減價DAYS

仲忍唔住見到新款satin面料DAYS都買埋
我今日都係尖沙咀店買左3個半價days, 3個先390蚊,好抵
想問有冇推介嘅room bra
買過玉如但係我70圍買佢75都覺得好緊
諗緊angellir但係見之前好似有sis comment話一般

同埋搭單問埋胸托邊間係平靚正!
想問下有冇絲打去左元朗間PJ
想知特價days 多唔多貨
呢到有冇大底圍嘅絲打
想知有冇大底圍嘅bra推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞