[D23,24] 抗俄衛國 102:Slava Ukraini /烏目前仍掌握大多數城市 /普京越顯獨裁

1001 回覆
45 Like 4 Dislike
今次戰爭反而證明左DPR, LPR
唔會入返烏克蘭.......
8年頓巴斯戰爭令DPR, LPR既人同烏克蘭結怨已經好深

佢地唔係鳩打, HEA打

打緊MARIUPOL 好多係DPR
(今日佔領MARIUPOL就係DPR軍)
LPR日日打緊北頓涅茨克
我都唔知支國既新聞同口交部發言到呢刻仲有咩睇既價值
當你由10幾追POST到102, 黎黎去去都係嗰班人, 你點都會認到啲.
巴打我都認得你, 你應該係近7至10日先入黎?
因為追開會認得
CGTN quote CNN 我都唔會po啦
點解我唔自己睇CNN要幫佢擦view
所以普京係醒
先收左克里米亞再搞你烏東
2邊夾攻
烏克蘭點會唔想入北約
所以呢一戰係肯定要打
關於31個GOP人反對烏克蘭bill單野
係因為條bill包埋老美國家預算去到1.5 trillion(1.5兆?)
biden其似係趁幫老烏依單野 夾埋推緊佢d bill....

Rubio also expressed his support for Ukraine but criticized Democrats for other aspects of the $1.5 trillion spending bill.

https://www.newsweek.com/full-list-31-republicans-voted-against-military-aid-ukraine-1687052
幾個 post 冇見兔巴
不知不覺
烏克蘭其實當然知普京想點
所以咪不停8年黎同烏東開戰
果班軍隊有幾多係俄佬?幾多係烏克蘭人?
真係遲早嘅事,2014年已經密謀要點拎你個烏克蘭,話普京收土肯收手啲人真係
阿速營
原先阿速營係歸順俄佬
係烏東特登搞納粹屈烏克蘭
又關我事,屌你隻賤種五毛狗
係呀陽性咗,日日都狂訓加飲檸檬水
其實Micron係咪同普京都係櫃黎??
所以話奧德薩乜乜個D好奇怪,奧德薩有一定戰略意義,但講到失守就北約介入肯定唔會.重點從來都係基輔.
即係香港保皇咁

綁住一堆民生項目
由佢拎返克里米亞等你守唔到已經知佢想點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞