[D23,24] 抗俄衛國 102:Slava Ukraini /烏目前仍掌握大多數城市 /普京越顯獨裁

1001 回覆
45 Like 4 Dislike
原來有睇既都唔少
聽日出新一季
小粉紅之前打晒飛機,
好想知道如果俄軍戰敗佢地會咩反應
現實都上演緊阿姆力扎會戰,衰補給死全軍
獨裁要靠運氣先出到個出色嘅君主
但唔好嘅機會一定大過好
古代帝制都仲好過獨裁者
補給同情報先係致勝關鍵
呢個都係睇銀英領悟返黎
Putin年年搞嘅俄羅斯一年一度嘅q&a PR記者會(2021年12月最後一次)已經收晒皮,普太林連最後個朵都臭晒(欣賞普京嘅親俄親中極右匈牙利總理奧爾班都跳埋船,奧爾班轉軚支持烏克蘭抗俄,奧爾班制裁埋俄羅斯)
呢個係其中一個方法,仲有方法話俄羅斯克制,唔想傷烏克蘭人所以輸
帝制你皇帝肯交晒比下面做
只要下面係正常人就唔會有事
TOC-1
動畫?
因為獨裁者唔需要問責,亦唔需要負責
Putin年年搞嘅俄羅斯一年一度嘅q&a PR記者會(年年俄羅斯搞嘅普太林記者會,扮證明俄羅斯仲有言論自由同自由,2021年12月最後一屆,因為俄羅斯想食晒成個烏克蘭)已經收晒皮,普太林連最後個朵都臭晒(欣賞普京嘅親俄親中極右匈牙利總理奧爾班都跳埋船,奧爾班轉軚支持烏克蘭抗俄,奧爾班制裁埋俄羅斯)
獨裁太耐,明君都變昏君
永遠都係,帝制獨裁者最多都係頭三個皇帝叫正常,打後都係廢
依家最難搞既地方係美國要普京死
所以戰犯咁稱呼佢
普京想求和但美國唔想
一定要整死你
歐洲想當無事發生,特別係德國
但已經起同一架車度

當中好多利益度

我亦唔相信美國肯比習去講店普京

所以要解決好難
最終都係迫普京打北約,之後出核彈
因為政策唔係以國家/國民出發,係以皇帝個人喜好出發。個王開心,但啲人唔開心
我估美國等左呢個機會好耐
當然都普京入局先得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞