[D23,24] 抗俄衛國 102:Slava Ukraini /烏目前仍掌握大多數城市 /普京越顯獨裁

1001 回覆
45 Like 4 Dislike
第日可能變咗兩隊人用無人機互打咁

就係話巷戰一定要超多人幫你逐家逐戶清屋,
然後又要提防有人喺高空襲擊你

所以有啲人會話用大炮掃平先,跟住睇返越戰經驗,就知呢樣嘢唔可行,除非用核武

但用核武炸完之後,幅地又唔要得,而且你一走咗,個廢墟就會變游擊隊天堂
結論就係打城市戰根本戇鳩
所以打費盧傑,反攻 isis,都係以伊拉克軍打頭陣,美國先唔同你玩咁高風險活動
阿爾斯蘭出咗結局?
有啲似阿富汗咁,匿晒係山入面,清極都仲有
小說版舊年出咗,但好似無中文翻譯
所以要網上自己搵
不過睇完真係會屌田中
其實另外越戰嘅棘手位就喺寮國度
越戰最重要一樣係士氣差到一個點
fans網站有統計過,田中每本書到底會殺幾多人
皆殺的田中係貨真價實

其實當初楊威利死左我已經想屌鬼佢
絕對值得睇
佢應該係好想撐契哥,但亦睇得出契哥已經打唔落去。
正如同事關係(即使芬蘭心入面討厭葉利欽同Putin發沙俄夢)
如果宜家有人攻入俄羅斯,應該會有呢啲反應嘅
仲有班蘇聯餘孽
藉得

https://youtu.be/cGu1Szl74WU

當年看依段眼濕濕, 面對強盛的帝國軍,全人類425000分之1的人仍在抵抗不投降
仲好戀兄tim

但個兄都開始倒數,睇下依個細路會唔會為佐戀兄而失控式企佐出黎

好多戀兄犯罪片都會出現依個情節

「我要殺死所有欺負我哥哥既人!!!!」
之後最快被人亂槍KO

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
係,CLS 你試下澤仔去談判會唔會變到咁
因爲有胡志明小徑呢條又唔打得但又可以俾越共無限補血既補給通道。

情況就好似你打機,個地圖邊不斷有兵冒出黎打你,但你又唔可以過解入去KO 入面啲兵。
睇過一個同人,寫一個學生去search資料,
所有人都將楊捧係英雄。
學生個老豆(可能係其他親戚,唔記得)以前開餐館,
見過一個人走入餐廳飲紅茶既楊。
個學生寫呢段楊既日常經歷出黎,但無人信。
明明無聊之下去飲紅茶先係真正既佢。
試過有次去紅茶館銀英fans聚會,我好似係席上唯一一個只睇過小說嘅人,其他都係睇動畫
咁似依家波蘭
紅茶館?巴打你出賣年齡啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞