[D23,24] 抗俄衛國 102:Slava Ukraini /烏目前仍掌握大多數城市 /普京越顯獨裁

1001 回覆
45 Like 4 Dislike
巴打, 我勸你地小心講野.
#Russia's Foreign Minister #Lavrov threatens that all transporters that may bring weapons to #Ukraine will be declared military targets.
#Russia 外交部長#Lavrov 威脅說,所有可能將武器帶到#Ukraine 的運輸工具都將被宣佈為軍事目標。

https://twitter.com/nexta_tv/status/1504752250077564955
迫緊北約出手
少數極右
狼來了...
得呢架垃圾就算埋到岸都唔驚你啦
日本農業技術配烏克蘭肥沃土地
但烏軍空軍應該近乎全滅
一直有啲好奇清你係南亞邊度後裔
有冇收到咩料果邊國情如何
等佢開第一槍
佢先開波應該先炸美國補給
印度 撐蛾多
辛苦曬
btw ust舊生
佢引緊人地打佢
不過唔知俄佬佢哋會出手先 之前都放曬風話打先到打烏仔
不過英國嘅印度人就撐烏

Nice to meet you
俄空軍始終要對北約同遠東防守
無可能擺晒上烏前線
普京老羞成怒可能用高空轟炸
邊有仲有幾十架 每日只出 5-10架
應該最大問題係
有好多磅咗水但未收貨
做咗水魚
想學個時古巴封港,等睇俄佬點封烏波邊境加制空
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞