[D23,24] 抗俄衛國 102:Slava Ukraini /烏目前仍掌握大多數城市 /普京越顯獨裁

1001 回覆
45 Like 4 Dislike
因為無人知佢到底下一步想點 佢係擁核大國
以為佢哋全部走得甩希望其餘千三人都可以冇事出返嚟
用idf比係因為大家都係為數不多嘅8090年代計劃出嚟亞洲國產輕型戰機姐

用f16 mig29 同lca比就根本就唔洗比
快啲射,等咩?
佢唔講出嚟住還好,而家講咗反而驚班俄狗會再炸多一鑊
重回蘇聯經濟不是夢
第二幅圖係好多架機都踩住紫線,唔係天氣啱就係特別劃咗航道
咁啱搵到,呢個基本上講晒阿爾斯蘭結局

https://www.ptt.cc/bbs/TANAKA/M.1537461105.A.18D.html

重點:難怪日本 Amazon 憤怒的讀者們一面倒的給一顆星...
乜撚野De-Nazification呀
Btw 佢條件越嚟越少 不過都係唔合理
蘇聯全盛時期, 乜撚都唔使畀錢又醫療又讀書, 社會福利幾好, 好多老一輩成鳩日懷念蘇聯
你要知 佢係一個走火入魔嘅人 你點可以估到一個痴線佬想做咩
經國號引擎推力得tejas 6成,做嘅野根本唔同。經國號只係一架掛到飛彈嘅飛行器。
咁其實 idf 對住摺被軍嘅戰機都可能無著數喎
繼續打,打到俄佬cut條件
打晒啲領土返嚟唔代表社會福利會返嚟
愛俄力
打9人仲出黎做勢
t feels like #Russia was attacked, not #Ukraine..
https://twitter.com/nexta_tv
又係廢老心態, 同香港啲大中華撚死藍絲差唔多
以前都夠用既 話曬大陸冇su27個陣都係用自家制mig21
無撚得救
One dog face
一鳩樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞