[D23,24] 抗俄衛國 102:Slava Ukraini /烏目前仍掌握大多數城市 /普京越顯獨裁

1001 回覆
45 Like 4 Dislike
但拜登話普京係戰犯個場合太怪,行過俾記者突擊問再先講no,行轉頭先話yes。唔知係口快快定認真。老人痴呆嘅好處
唔好理啦夾咗佢上枱先
日本唔洗太執著,歐美重要啲。
佢地班右翼仍然視甲級戰犯為英雄
聽講話人民公僕入面,有一幕係澤仔同普京講,
我地唔同路,大家各走各啦,咁樣。

有冇人聽過,知道邊段?
#StopRussianAggression
#RussiaInvadedUkraine
#GloryToUkraine
#StopRussia
#StandWithUkraine
二戰無美國卡車、原材料,
俄仔又點集中生產坦克?
今次巴仔咁醒目
講開又講,其實皇帝廢都唔係唔好
明朝其實去到後期已經係內閣制,除左唔係民選之外
就係因為啲皇帝夠廢,玩動物畫畫都唔理國家,冇左個最大變數,變左唔同黨派要玩權力平衡遊戲,反而經濟發展得好好 有資本主義雛形

可惜最尾廢得濟之後又因為冇明確制度,權鬥鬥到政治混亂,當然最緊要係堆特務機構同閹人弄權
加上天災,就係內鬥爭權之中到比垃圾少數民族搶埋個中原
有冇人post過?
手動操作打頭頂

https://twitter.com/vojna_in_UA/status/1504728813116133376
睇唔明
本來係直射打車側
佢特登發射時瞄車上面
到接近架車先拉個aim落黎
咁就可以打頭頂
拖式飛彈
記得以前BF都會咁玩
d nlaw多到玩花式?
Stugna-P嚟
護航船隊

你可以google PQ17 其中一支俾德軍打到幾近全滅既美援船團。
係同沙皇講第一季既24集

同打機冇分別
屌,普京係咪睇左,所以決定打烏克蘭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞