IB 用家討論區 (5)

1001 回覆
21 Like 0 Dislike
Thx 金鐘果到?洗唔洗預約嫁
No need
如果出HKD / USD, 用該戶口射一萬等值錢入ib 就可以

你想出其他貨幣先要上office 簽名
啱啱入錢慢到仆街
屌佢老母填晒啲contact update submit timeout左
又要填過
黎緊連多兩個美金戶口出金 應該要去office 簽名
Interactive Brokers Hong Kong Limited ("IB-HK") has two offices located in Admiralty and Kwun Tong.
邊間office 啲女靚啲
想出GBP,但依家連緊個户口冇外幣
我一係依家户口加外幣,一係轉户口

個percentage 係乜黎
請教老散係係咪都買到美國國庫債券?例如3年期

個code係咩

其實有冇人個啲美金閒資都係買債券?
請教下用IB唱GBP再轉去香港citibank有無中轉行費?已知IB每月一次free同citi唔收電匯費

另外有無人用IB黎做fx trade?每次收usd2 點睇?
有冇前人出過yen去hsbc
收幾多錢?
(新手🙏🏻)請問網頁頂部呢個位嘅即時報價是免費嗎?我點知佢每個月收我幾多錢?請問邊個位可以check?
IB 有無d transaction record 係list view , 好似牛牛咁 by date 咁一條一條record 咁show 出黎?
活動報表?
想問係咪一定要有Referral先有果7800迎新?因為身邊冇朋友投資拎唔到好似好唔抵咁

不過$7800迎新係IBKR股票
一嚟要入$780000先可以攞
二嚟筆錢要keep著等一年
抵唔抵玩就真係見仁見智
有冇人都入唔到個app
入唔到
係咪維護緊
https://www.interactivebrokers.com/en/software/systemStatus.php
Due to scheduled system maintenance, clients will be unable to connect through our web, mobile, and desktop trading platforms.
似係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞