賽車遊戲軚盤/硬件討論(5)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
Wheel stand周街都無貨
夾枱玩一踩break就成個人向後飛出去
tg 我
戇撚鳩,明明上Amazon買加埋快運,而家買,四月中就到,連埋運費都只係4000港紙
我頭先打去問我訂嗰間,原本三月頭話四月頭跟住頭先又話可能去到六月,有得揀真係想退訂跟住直接自己想Amazon買算,反正都係一樣價
有冇人實測Buyandship美國幾耐到香港?
兩個星期後答你
英國來香港
有無人識整ddpro 5nm 火牛diy 上8nm
咁貴買返嚟俾錢買佢嗰舊嘢啦
9號落單
16號到美國倉(比fedex開始預計延遲左兩日)
23號凌晨到香港倉
23號晚到門市
本身Buyandship estimate 幾時?
係囉,會void 個warranty,慳一千唔好博
原本預計29號
不過呢個時勢,有遲有早好正常
#325 我有回過下
駁4pin 既電 點會知道你用咩火牛
如果有事要番廠人哋係firmware check 到用過180w input 但你account 又冇買過/ 註冊過8nm kit product …
即係唔可以用二手原廠牛
美版DD Pro Bundle要5月先有貨了
等到5月都大把人爆機棄game
買二手到時都可以入番個serial number 落account 註冊掛
Fanatec 喺個網度寫到明用第三方power supply 會void warranty 應該都知出邊好多人DIY, 呢part 可能會check 得特別緊
premium bundle遮,基本版都仲有

又係個loadcell kit 纍事估唔到啱啱返左一次貨咁快又賣晒
英國買t300 一樣插蘇,唔係直接用得?
我買左個t300運緊
係咪鴨寮街買到哂?
火牛4pin 線 之後自己接線就得?
Check spec
但正常一樣的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞