賽車遊戲軚盤/硬件討論(5)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
Sam
好似去咗機鋪玩賽車嗰Feel。
架係Next Level Racing Wheel Stand Lite
新手想問多小小, 想問下如果5nm 可唔可以之後轉做 8nm的??
ching , 個架幾正喎,幾錢呢?
可以 買過隻牛就得
原廠 150Euro/USD
淘寶都有,不過小心爆炸,link自己搵
套架上腸仔壆頂唔頂得緊
我用WS2.0都已經有共震
有無巴打係用bns直派送貨??
佢用果間morning express今朝9點寫派送中
到宜家都未有
炒車炒得勁會震,不過嗰架硬,又細個一摺就得。
如果有地方,淘個車架會好d。https://youtu.be/Cze_Ts1A9u4
F記隻formula wheel v2.5x 中間個三粒旋扭可唔可以係GT 入面較TCS 殺車比?

連個clamp都咁有份量
想問一下美版8nm埋單大約幾多hkd?
咁快收倒,你由收倒email話會出貨到真係出過左幾耐?我過左成個星期都未出
其實洗唔洗買極力?
呢樣野應該問自己
想問下如果要買摺椅,是咪F-GT lite最好
日版17號下午4點左右訂,即晚9點收email “warehouse processing“,19號送到tenso集運,23號DHL收件,今早24號10點送到。共8日。
但之前話訂日版可以5日送到。
想請問吓 如果我係amazon買個TM T300 base返黎
個插蘇啱唔啱港版
定係出面有冇齋base賣
依家啲價炒到咁癲
依家好似講緊最平3599 3999 去到6k好似都有

我見英版base有貨
知唔知鴨記買線難唔難整 係咪要自己換火牛
上網買左open wheel 同 t-lcm(用緊T150pro)
搵緊base係外國買返黎又唔知個電壓同火牛點處理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞