賽車遊戲軚盤/硬件討論(5)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
唔明你點禁

想問下軚盤架有冇人用緊gt lite或者play seat challenge ?
我用緊g923,想買個摺得既軚盤架連櫈,邊隻會推薦d?

Challenge 睇落摺埋細d比較慳位,但係gt lite好似實淨少少同舒服d
香港會唔會有地方可以睇到實物同試下呢?
用緊g29 見人用T300 講到好爽咁
見fd用t300 gt 搭gt lite 都冇見佢屌d乜,應該g923都夠做
我買咗clutch未裝,冇買load cell, 但忍唔到訂咗csl pedal + damper kit
如果我想用耳機出game聲
有無咩軚盤可以駁耳機線
冇,用藍牙啦
訂嘅係ClubSport Pedals v3先啱
csl dd可唔可以裝t300個方向盤?
用t300rs gt玩GT7撞到人地架車唔會震係咪正常?
podium用緊playseat challenge都冇問題
load cell 望過吓唔多啱, 直頭加埋 ClubSport Pedals v3i 落深坑, 仲趁佢加價之前買咗三套軚盤BUNDLE. 另外係日本戈邊部份會平過美國差唔多近千蚊港紙.
G29 入門都幾好
聽講個腳掣好硬?
比真實硬少少。可能賽車係咁?不過上網睇過可以較
日本BNS今日入左香港倉
美國有望1-2日掛
幾多日到?
星期四出庫
所以bns 既預計時間係預多左既?
係 原本預日本23到 美國29到
有bug

Premium bundle 個8nm同就咁個8nm係兩個計法嚟嘅

你email 問下fanatec
最近由G29 上二手T300,個軚感真係兩個層次,準確好多,尤其回軚個感覺,過d髮夾彎出灣果下好明顯feel到個分別,唯一係G29個force feedback 會震得勁好多,T300得佢一半震力,但對我嚟講軚感重要D
師兄係買GT Edition定普通版?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞