賽車遊戲軚盤/硬件討論(5)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
我都諗緊 唔知要幾多日
見前兩頁好似有人話日本個幾星期就有
15號係proceed 左定係shipped 左
我12號落單
17號收到email話warehouse processing
然後就未有任何消息
咁快…..
今早已到了
我都係,FedEx 冇email畀我,啱啱睇到你講,我再喺電腦上login FANATEC, 先見到張單下低有Tracking number, 但用電話login原來係睇唔到Tracking number
如果你買咗幾樣嘢
用fanatec個tracking number 去fedex個網search
可以搵晒所有tracking number
之後再用重量估返邊盒打邊盒
再報bns
UPS得唔得
我睇咗,但好奇怪,我買dd premium bundle, 明明貨件數目係3,重量係13點幾kg, 但FedEx而家顯示貨件數目係3,但重量係1.81kg, 即係點呢?
你睇嗰個應該係嗰個Number嘅重量
唔明呀CHING, 可唔可以講清楚啲🙏🙏🙏
每一盒都有自己嘅Tracking number
Fanatec個網站嗰個喺成張單個Tracking number
就係個主查詢號碼
上FedEx一search 就會有幾個 撳每一張應該都會係唔同重量 就用嚟估返邊盒打邊盒
明白,唔該晒
咁我使唔使3個number都報去buy and ship 架?
我報晒
唔該
喺FANATEC訂嘅時候有得揀,因為FedEx ground最平,所以揀FedEx, 至於有冇得揀UPS就唔知喇
T248 = 新款T150但賣成HKD$3200
皮帶+齒輪hybrid

https://youtu.be/gr_PHV11enI
15號 proceed, 但原來已經ship左

Btw有師兄話要用電腦睇先睇到tracking number, 我啱啱試過用電腦先睇到tracking number
收到美版dd pro 既巴打們想問下5nm條power線使唔使買轉插而家去緊攞,好驚攞完無得玩
用旅行插咪得 或者買條8字線
我21號proceed,到今日睇都未有
我係UPS 可能因Europe region
我無啊 proceed 又無tracking number
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞