賽車遊戲軚盤/硬件討論(5)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
上年11月尾俾完錢
差唔多聖誕後先拎得
但係咪dd pro 出貨好耐未出到貨所以先咁耐
巴打果次由集運倉到香港用左幾耐
上次我TENSO落指示到寄DHL等左三日,到左香港又話我座係疫廈唔上門要打上去話樓下交收又多左日,最後係一個星期
但如果寄EMS都可能差唔多,

或者用返平那個快運 (AMAZON都用那間) 就平好多時間唔差太遠,所以對DHL第一次用有D擔心咁
想問下師兄訂咗邊套?總共用咗幾錢?
我果個podium黎
都好似個半至2個禮拜
可能果陣12月物流忙掛
DD PRO Premium Bundle 128,900羊
再加集運 957港紙

睇你想快d到手玩定平少少
我今日疫廈佢都唔洗我第日交收 可能真係咁啱
我由TENSO確認寄出到收到只係3日
都係喺price度搵完去電腦城問, 應該大部份都接訂?
我訂嗰陣已經4k, 可能因為我full pay左, 佢cut唔到我訂, 唔知依家咩價位, 前幾日見現貨5k, 差至少一個月睇下你地等唔等
DD PRO buy and ship岩岩出左集運倉
但個預計到港時間係3月29仲要等多兩個禮拜先有得玩
Thx 咁都唔係差好多 差6百蚊咗右 但一星期就到真係幾吸引
有無人買左TGT2?
兩個星期咁耐
DD pro到左手 5nm都好撚大力 玩幾場就手軟
去bns拎 見到地下有箱dd pro premium bundle
羨慕死人
佢個架船嚟架

要兩個星期
成十幾kg有無搬死
拎左手推車
我都想知
有無上一水buynship 買既巴打講下係咪真係要咁耐
我weak,見到個重量決定直送屋企
要成兩星期咁耐 痴線
滿心歡喜下星期就有得玩
佢啲自取點全部都離我屋企好遠, 手推車都搞唔掂, 唯有比貴啲
今日應該係我黎 我唔係premium bundle 無8nm火牛 不過加左load cell kit同tuning kit

搬到落車都攰撚死我

攞完諗住走去買摺凳架 好似成個香港都無現貨咁 有既就炒到傻西咁 高登f gt lite 4500都講得出 痴撚線

聽日起身再周圍搵下
我8nm 照夾玻璃台玩 AC/GT7, 完全玩到
開50% FF就夠晒, 8nm係個過路膊/地面哥一日突然要有力到既位, 個feel好D咁解

係個load cell pedal 煩D, 放地板要搵野頂住張櫈同pedal
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞