賽車遊戲軚盤/硬件討論(5)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
In game點set dd pro既force feedback?
我係軚盤度set 但佢話locked
應該按中間左上細細粒制 按睇OLED dashboard 入左去, 可以入去教Force feedback
我驚夾到張木枱裂 同嘈

但係direct drive係咪靜過齒輪 or 齒輪加皮帶
DD 係好靜, 無晒齒輪聲/摩打聲
反而個pedal 嘈D
前幾日電腦城話訂要5900重有好多間話冇貨期唔收訂
但係wheel base撞落張枱到唔大聲咩
可能我張台夠重 (32吋mon + laptop + speaker + 下層有部ps4 pro) 再加X型腳

點玩都唔搖喎
屌嬲嬲地上網買住個g29玩住先,到個t300到左先放返出去
咁我好好彩,佢之後打嚟話會delay想我自己cut單,好彩我冇cut到
上星期直接搵代理買NLR WS2.0佢都話F GT LITE好賣好多 佢話都係少量貨
夾實左點會有聲
想問吓有冇師兄係買水貨T300 GT可以分享吓
其實要買變壓定就咁電源線就OK?Google完一輪個個唔同答案
同埋係咪好易壞易出事?
想問下係日本官網訂DDPro Bundle既Ching
係咪分開兩個件運送? 因為我完全無收到佢哋俾既tracking no 岩岩check email係BnS佢哋send email話我聽有3個貨件到左未申報

PS: 我有買埋個Clubsport pedal v3
我諗買f-gt lite都唔係用dd
我係買ws2.0 貪佢可以摺 WS DD摺唔到無位擺
睇過片f gt lite 100% ff都唔散 playseat challenge就難講
不過t300 gt見係全部都加到5k
不過買嘢就真係自己睇定左就買自己想要嗰個,最多係冇貨嘅時候唔買嘢咁走人,唔好聽啲sales講咩就買咩,九成都係伏㗎啦
DD pro係BNS美國出左倉
不過ETA要去30號

請問香港邊度有得買現貨v3
仲有桶櫈?
想請教下T248唔好?
巴打係日本買? 係咪都頂買返條三腳插八字線?
同老美買 今日先係buy and ship pick up
放工先拆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞