賽車遊戲軚盤/硬件討論(5)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
上個星期寄左落左綞fedex 去buy and ship 集運
到而家都未到卡左係度 有無人都係咁
應該點好
Same. Shipment exception Weather delay
仲以為因為星期六/日個倉唔開,點知星期一都未簽收
無用過playseat唔敢好肯定答
睇youtuber review都係好直接咁mount上去
三千五左右,灣仔今日賣5k
連我想買嗰個車架都俾人買到5月尾先有貨
架本身有跟 不過未必啱用
我用fgt lite 要配多4條m6*25螺絲同螺母去鎖dd pro個腳踏
原裝個8條螺絲係鎖wheel base同shifter 冇預腳踏
playseat都好多種 如果係challenge就唔好啦 個架好似唔多夠力
t300出曬名容易overheat
Fanatec啲肽係咪都已經係14"
係邊買?
解決到嗎巴打? 我仲係停左係度 搵佢email 又搵唔到得電話
我都係
一個post都3個人同一個地址未派件
應該都會補派無事掛
官網
再揾集運寄黎
G29 / T300 GT
大家會點簡?
有無人知dd pro有無得set L1 R1掣?
砌外觀想用L1 R1 轉角度
x4

希望今晚會派到入倉
冇呀,都係得個等字
又唔係好擔心嘅,最多都係等多兩日啫
本來都係諗住下星期先開嚟玩,只不過係由星期一變做星期五啫⋯
DD pro Load cell 買唔買得過?
x5你地幾號買?我三月十㩒
9號晚
過兩日會加價(雖然冇講明咩貨會加)
我㩒定先,到時個DD Pro到咗先再決定係咪取消
反正佢7號先出貨
原本咁多人等緊入倉
我頭先仲打左去香港cs 等左成粒鐘 confirm us 果邊得電話無email..
9號買美國買ddpro
11號日本買load cell都入左倉了
可以cancel?

有冇用緊既師兄有評測?
用左一日
想平少少放返出黎
(或者如果有人買clutch pedal補錢換都可以).

普通車架食唔住load cell, 踩唔夠行程做trail braking
如果有個好實淨既車架就另計
個load cell可以係電腦較架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞