賽車遊戲軚盤/硬件討論(5)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
有無巴打想訂DD PRO ,想夾訂一齊訂
唔明有咩好夾啲運費都無得平,仲要成10 kg嘢, 就得邊個

爸打夠錢就快啲自己買啦
用過會話其實其實唔夠力
要用DD一律請上NLR DD
美森110V返到黎要用變壓器
想問個on9問題如果買左t300rs唔係GT版冇極力子係咪用唔到波棍?
內置隻牛本身係110-220v
個base 電源插頭有四個窿
美森買係會跟條110v 電線係駁ABC位
220v 電線係會駁 BCD位
所以番條佢地條220v電線就得
不過我嗰陣喺觀塘工業中心代理買條電線好似都$80
唔關事
問左好多鋪G29、T300RS GT都無貨。
Price 見到G29 加棍賣$2599(話21/3出貨),唔知大家點睇
GT DD pro 美國官網價錢
Buy and ship 集運626
F-GT lite香港買2499

呢個係咪都係正嘢
DD pro 正唔正
我係官網訂左 都係跟巴打用buy and ship
有d 問題想請教
申報貨件我揀左自動轉運 我係到時入去再俾錢就得?
我都諗過含淚買g293算
Gran Turismo DD Pro (5 Nm)
Boost Kit 180 (8Nm)
CSL Pedals Tuning Kit
想請問呢三樣買齊係咪比較好?
想一次買齊但唔知係咪會好D
波棍有冇推薦?
夾埋都差不多成皮野
咁你買t300 rs 加fgt 都6200 啦 但係DD pro wo
主要係你要唔要個架姐
唔要個牒淨DD PRO 其實還好
DD PRO 美國官網唔洗等有d心動
想問5同8nm係咪好大分別?
初入坑係咪5nm都夠?
https://youtu.be/C1bpzvdlwAM

入面有教點DIY隻牛改為8Nm
有無巴打放pedal
csl dd 8nm同Gran Turismo DD Pro Wheel Base (8 Nm)
多個PS平台仲有咩分別
carousell啦
我寧願等多陣 我都等緊返大貨連GT7都未買
代理咁岩呢個星期冇返工 再加上多人玩新屎坑去搶 我估等多一陣有大貨之後就好好多
dd pro 如果用摺個隻play seat 得唔得? 定係最好用番鋁架?
5nm 夠
上癮先再upgrade
有巴打po過下面條片

https://youtu.be/wVgVxpWgBOM

建議去amazon 買有牌子嘅switching power supply
都係三舊幾,好過淘幾十嘅爆炸都唔知咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞