賽車遊戲軚盤/硬件討論(5)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
深水埗華輝買都靠得住
想問下想喺xbox 用,有邊款推介
本身想買t300rs gt 係ps5 用,但抽唔到ps5
華輝個網無價錢參考下

搵到呢個網原來都係三百幾
https://www.mouser.hk/ProductDetail/MEAN-WELL/LRS-350-24?qs=ah3jBNVE1PT%252BkwLcackrGA%3D%3D

不過見到meanwell 隻黑色一舊牛24v12a 都要九百幾
https://www.mouser.hk/ProductDetail/MEAN-WELL/GST280A24-C6P?qs=XfZQyRplo5T1OYphPntYvQ%3D%3D

所以睇返fanatec 隻boost kit 如果真係用料靚嘅話都唔係貴得太誇張
你咁講都係比返fanatec賺算
路過見到呢個post

MEAN WELL鐵殼牛taobao支那經銷商=100人仔
插蘇SSP=10
電線勁長=30
其他插頭果d budget預到十分鬆=50
隻一舊水人仔既牛寫到明efficiency 89.5%
唔使要有牌子既仲可以平好多
Total 2舊水咩都夠
MEAN WELL怕taobao可以響華輝買

不過最主要係要有自己動手既能力
純粹work到就得既話片入面果d步驟可以唔100%跟足
600USD大把野好過佢例如heusinkveld sprint 或者simagic p2000,如果你要玩ps就直接買返普通版v3好過
型就得喇,我都係買v3i。利申玩console
Meanwell 淘寶真係要搵
好多改個同音字名嘅假嘢
所以我就寧願貴少少三百幾係amazon買, 啱啱巴打話香港都應該差唔多價
正,新手可以唔使買8nm住,遲啲升級都唔遲
自動轉運,跟住寄到黎香港,你去香港門市拎嗰陣時俾錢就得
Playseat 無貨
上淘見到個artcockpit pro 有無巴打有用過/緊?
啱,玩下先,試清楚就知自己想要啲乜
thx 巴打
巴打想問多個問題, 到左buy and ship 後大約幾耐到到香港
買左個2手T300, 油門同brake踩到底, GT7都係剩低2格係咪個腳制有問題?
收TGT,冇人放
ching mk 邊到買問左幾間都冇
周圍都炒價同無貨,嬲嬲地直接㩒左dd pro
有無人想要iracing 3個月subscription ?
過多排d貨應該都返架喇
或者好多2手放,我覺得唔使食炒買t300/g923
再唔係比多小小直上dd pro仲好
有冇巴打用過playseat challenge?
想問下係唔係可以Full set就咁摺埋放一邊?
同NLR Wheel Stand 2.0比較緊
唔知買邊隻好
剛買軚盤嘅朋友請留意,US$13 買幾隻賽車 game,我大部分都買咗,冇福消受,未買去睇睇啦。
https://www.humblebundle.com/games/ultimate-racing-sim-bundle
新手玩
頭先路過見到G923 話後日有貨
唔駛等好耐又唔想食炒
算數......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞