賽車遊戲軚盤/硬件討論(5)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
呢個無睇過,長知識
巴打係講緊日本張單比預計日子早到左香港倉啊

所以希望美國都會早到啊

呢到幾個巴打都係同一批貨, bns都係寫29號,等下啦
想買黎玩gt, 或者電腦其他賽車game
但想問 t300 rs gt, 想要埋波棍 有冇其他compatible 既option, th8a 好貴
唔該
想問而家唯一辦法係咪就係自己官網訂寄集運再寄番香港?
你用力搖佢會唔會旭?唔會既話Simucube 2 Pro都頂得順

最大問題係個pedal

利申:以前sc2夾枱用
想玩歐洲卡車2
有冇推介軚盤硬件
睇你用咩pedal,如果用loadcell既話,無架好易反,根本無辦好踩brake,普通pedal都好易反向後
我直情要攝塊啞鈴餅頂住個pedal
有轆櫈落晒防滑墊 先勉強踩到個LC
我用螺絲扭咗個pedal上膠箱上面,膠箱放滿重野先勉強ok
不過而家有鋁架無晒問題
幾錢先
我以前都係所以一直冇買係後尾發現有摺架,先至的起心肝去買
升高張床,下面放套rig
想問dd pro 係日本網定美國網會ship 得快d🙏🙏
唔會,但Thrustmaster 既pedal係垃圾
轉左準備發貨
應該呢兩日攞得
太重我揀左送貨,唔知洗咪等耐啲
我揀左自取 我覺得自取可能會快d
聽朝打去問下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞