中咗omicorn, 你問我答

953 回覆
1935 Like 58 Dislike
樓主好番未要點樣先好 太長追唔到post
我認同架 始終香港地最貴係個租 班地產商業主又唔撚會減租

我都好認同防疫措施去到而家咁harsh根本係為政治服務(我上面都講 我覺得根本係為咗同大陸通關先要清零
大家由蟈安發開始都明咩事架啦 始終我地做到嘅野太少 同埋犧牲已經太多 大家健健康康算啦
其實住醫院個排都係做吐口水(好似叫pcr test)抽血 同撩鼻測試 住夠幾日個test 嘅ct值又高過30(無咁大機會傳染比人)就轉嚟亞博 再係亞博拎到兩次negative 就出得院
嚟到亞博好無私隱呀屌 廁所沖涼位又無咁乾淨 想返去醫院個邊多d
拎到一次negative未
未 今日醫生話我係陰陽之間 (呢個terms好撚中二)
你瞓多d出身汗就好快好翻出院啦
頂你好似前世未發過燒咁
下次你問下佢陰多啲定陽多啲
留名等睇你包膠醫院定亞博早餐好食啲
真係好少就算腸胃炎都好少發燒 不過而家都無發燒了 揹槓軨應該都有力
岩岩去到 太遲已經得返個齋餐比我食
protein呀
做乜咁失策唔帶啲whey protein入院
本身以為剩係住4 5 日架咋
話唔定你聽日後日連拎2個negative呢
希望在明天呀嘛
我都想 快d出去打機 但都係咩都食唔到 要屋企隔離
連登閪點兜? 係咪又話你係PR 疫苗撚?
一次-ve都未拎到就諗到家居隔離咁遠既事

不過話唔定你訓醒一覺聽日會好返好多呢
呢個世界一定有正有反 疫苗撚 防疫撚 有黃有藍 so far 呢個po 大部分巴打都好理性討論(大家都好關心我 我好撚滾動) 坦白講我都有好多位比佢地說服咗的 不過始終每個人價值觀出發點唔同 大家講哂大家d point出嚟 聽得入耳嘅 聽唔入耳嘅咪自己過濾
新年應該都出唔切嚟 大家一團和氣健健康康最緊要 個香港一路以嚟都已經比個政府搞到好唔健康 無理由個人都要唔健康埋一份
有冇後遺症?

跳起唔夠1cm?

條J縮短?
相認
我想同你做愛 屌到你射 飲晒你d精
有無後生女中招??順便入去溝女
恭喜恭喜亞博可以周圍走?咁可以溝下女喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞