中咗omicorn, 你問我答

953 回覆
1935 Like 58 Dislike
唔該巴打 晏d睇下先
可唔可以留低d 染左你體液既膠袋返出黎去藍店四圍hi
講得好啱 過分防疫係唔應該係on9
但係唔明點解just a flu就個個好似衝住去get a flu咁
以前未有covid既時候你見到人感冒都會行開啲啦
唔明點解依家吹撚到完全冇事咁
感冒已經好撚辛苦 仲會搞到人
唔想新年流流病之餘仲要傳染人
求下你 脫離防疫惡法 就只有全港共存 而且omicron 已經係感冒黎 冇乜致死風險 係時候可以共存
希望你可以帶你既體液康復後出院時候去藍店行返一個星期
認同 但我自己覺得 政府都唔做多d 擺個樣擺個姿態 市民點會知驚 早排無確診數字 大家都以為就嚟無武肺架 (包括我自己 好撚想去旅行) 咁而家事實係omicorn 全世界都爆撚到7彩 個效力係弱雞 但政府都唔收緊嘅話只會爆得仲勁

同埋恕小弟孤陋寡聞 借問有邊度地方政府爆武肺/omicorn 係佛系mode 乜都唔做剩係靠市民自行衛生意識防疫
唔係想get a flu 而係唔去get a flu 就永遠比佢清零 逼打針 只有自發病毒共存先係脫離惡法既方法
我講完都唔知大家真膠假膠 有d野唔洗講出腸都應該知我假膠掛
exact7ly無事點解要中
佢個icon 令我覺得佢真心膠
所以我都唔知佢真心定假膠而家係咪假膠都要利申埋

千呼萬喚 比咗d 喉糖 vitamanC panadol我 都話問醫生就會有
洋蔥素600mg,維他命c 1000mg, zinc 50mg ,維他命d3 5000iu
洋蔥素可以換HCQ/伊維菌素
基本上係同流感一樣 唔係靠藥醫 而係提升自身免疫力 用自己身體打低d 病毒
叫佢比埋洋蔥素你 600mg 好快就好返
BMI 幾多
上連登勿認真
點解屋企人同住兩日都冇事,唔係傳染力好勁? 你係屋企有戴口罩?
羊格
其實都好似好辛苦
利申:三針BioNTech
預咗收負評
係阿,人地一日食一餐你拎嚟同狗比。唔係因為身份,付出、工作內容辛苦又係份糧包埋,所以結論係咪你唔會尊重人
頂唔順,辭職囉
英國L之前中完flu之後再中武肺
Flu辛苦啲不過冇事都唔想病
但係因為咁就封關封城真係on9
可唔可以講下有咩共通點
竟然中藥有用
佢減輕左啲咩症狀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞