中咗omicorn, 你問我答

953 回覆
1935 Like 58 Dislike
貼錢買難受
俾人捉去竹高灣係咪都要俾錢
中間有冇驗過?
係咪試過假陰性幾次?
保重啦
un 的。希望你波D快啲打贏吖

* 最難受係小手術住院,遇過啲索到爆棚嘅戶士妹妹.....
* 只係蚌合忠粉咋
Lm
佢哋有冇怪你?
話唔定清一清熱氣就攪得掂壓到個ct值
就算你唔信中醫,食下潤既嘢喉嚨都舒服d啦
我諗緊交成幾皮野稅
當中佔左大部份要比警犬就覺得嬲
熱狗傻鳩懶清醒撚不願面對

just a flu ? 傷風都辛苦啦 仲話flu

每次唔夠人講就pin去車禍死得仲多人啦

講到咁撚輕鬆好心自己去印度中武肺啦

中完有抗體添呀
你斷4肢都無致死風險架

你快d去斷4肢啦懶獨特撚
誇咗少少,樓主本身係弱底?

有個廿零歲fd 係外國中咗,派左啲藥返屋企自我隔離,大傷風感冒嗰啲病症,玩咗5日已經好返89成!

Anyway,好好休息吓,希望你過年前可以返屋企
唔關你事啦 中咗你都唔想
最緊要人無事
加油呀 樓主
七次呀
問咗隔離床個呀叔 果然係打4Hing佢就無發過燒剩係喉嚨唔太舒服
所以疫苗有無效我都唔知 隨機
我估應該唔洗 我有朋友出咗嚟 都無講過要比返錢
無假陰情況 我都應該陽撚到仆街架啦d 病徵又多過人 又無傳染過人(暫時 希望唔好傳到比屋企人
無嘅 無人想 但我自己點都自責天生性格問題
我一日飲5-6L水咁濟都無咩用 今日一起身 個喉嚨同吞口水情況都無咩分別

公立醫院d 喉糖點解可以咁難食

最撚大部分係比撚咗班唔撚用腦高層 日日諗計點撚樣搞鳩星斗市民同刷維尼鞋
琴日同個瑞典佬傾 佢地交稅要交15-30%稅 但佢地政府真係好take care佢地 又起好多室外野 (佢地鐘意outdoor)
來生不做香港人
喉嚨痛 痛足一個禮拜都無減退過你都可以照話just a flu 嘅
由細到大好少病不過可能近呢幾年返工個人殘咗都唔定 所以我都無定論 係我自己就好辛苦 隔離床個呀叔連發燒都無 剩係喉嚨唔C服
想問你兩枝bnt打左幾耐?
出院未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞