中咗omicorn, 你問我答

953 回覆
1935 Like 58 Dislike
枝針垃撚圾
你睇撚咗死亡率未呀?
你都未死啦
可能係 但而家係變種精子
幾時人道處理?
出現幻覺?
認同,d撚樣唔記得左中流感都係件好撚慘既事
吞口水都痛果幾日真係永世難忘
今日lunch 食乜
國安署已起到樓主底,見字快走
巴打早日康復
Hi院友
屌你平時流感咪又係咁
年輕人二三四十歲,中咗武肺梗係病一兩個禮拜就復活
但老人家中咗頂唔順真係係咁先

其他國家開放返經濟嘅代價死嘅係數以萬計嘅人
你經濟發展係想人有返正常嘅經濟消費買賣,回覆正常嘅生活
但換取呢啲嘢嘅代價係人連命都冇,咁要經濟活動嚟為咩?

所以兩個極端都係On9, 一方面執著清零:封撚哂啲人、殺倉鼠又係弱智;話佢係just a flu完全唔理體弱多病嘅人而完全覺得唔洗防疫又係低能

普普通通,戴口罩打疫苗,但唔好封任何嘢,再放大量資源落醫療設施,先合理
會吾會辛苦過重感冒?
恭喜你有抗體與世界同行
利申:唔同意強逼打針

廢事畀人屌,好重要嘅利申
我buy你喎
根本成個protocol有問題
樓主有病徵,點解唔喺屋企家居隔離食panadol 等身體自己好返
有重症先call白車再送入醫院

而家係掟樓主入醫院隔離,唔俾藥佢食,再觀察
呢d根本輕症但就要消耗整個醫療系統資源,醫護梗係做到仆街啦

而家講緊有8成人係極輕症甚至無病徵
變相係我同你甚至公司同事有少少唔舒服都可以係covid
但你得少少唔舒服你會出去做PCR定係當感冒照日常生活算數?
事實係好撚多人都唔鳩理佢,照生活
一定無戴口罩啦
我啲朋友個個話戴口罩兩年都冇感冒

中左omicron 碌鳩會旋轉
係咪單人房?
事實就係just a flu
流感年年殺人多過武肺邊個理過流感針
仲有流感針都係輝瑞出㗎,準備年年打啦

講起流感針就嬲,個仔呢頭打流感針轉頭就中腺病毒高燒幾日
肯撚定唔關疫苗事啦
廢老駁唔到發悔氣
Flu都可以好辛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞