中咗omicorn, 你問我答

953 回覆
1935 Like 58 Dislike
利申先:葵涌邨 公屋狗 二十至三十歲個range
早幾日確診 啱啱入院 我都唔知幾時先出得去

講吓病徵先 一開始係喉嚨少少唔舒服 個人發冷 發病個幾日就成身骨痛發燒頭痕發冷發熱鼻水口乾咳肚瀉 頭一兩日訓咗成晚 一起身 屌你好似無訓過咁 d病徵仲重咗 坐係度個人都好暈 訓又唔太訓到(鼻塞哂加喉嚨痛同埋本身好難先訓得著)全日就攤係床眼甘甘 抖氣又唔係吞口水又唔太得

自知都出唔到嚟過新年 祝定各位連登仔身體健康 遠離武肺
仲扯唔扯到旗
即係無事啦, 仲生勾勾上緊連登
有冇打針
有冇打疫苗?
貼張醫院圖先
感冒咁撚樣
我以為佢要插喉
有無腦霧

岩岩個早餐 好撚想食麵
無食 姑娘都無比
連登仔吹到無病徵咁笑死
今朝大大碌晨勃 早幾日病緊嘅時候無
打兩針
用下個死人腦啦 個個無病徵咩同好似你咁on9 恐懼咩?
飲多啲水,問吓姑娘可唔可以畀兩粒panadol食吓
請講番武漢肺炎
純比你休息 + 觀察?
去過邊到中?
4Hing?
屌你老母收皮啦
衞生署衞生防護中心今日(一月二十四日)公布新型冠狀病毒病個案最新情況,截至一月二十四日零時零分,中心正調查過去24小時新增70宗確診和39宗無症狀感染個案(即該24小時內經公共衞生化驗服務處確認的新增嚴重急性呼吸綜合症冠狀病毒2(新型冠狀病毒)的陽性檢測個案共109宗)。
睇你點睇 個幾日真係人生最撚辛苦個幾日 每一次吞口水 個喉嚨頂對落少少個位都想死 而家都仲係 但個感覺唔知係麻木咗定好返d
最慘係訓覺 你吸氣呼氣伴隨住就會吞口水 一吞就痛撚到仆街 個人就醒哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞