覺唔覺Kobe Iverson Mcgrady呢d球星名大與實

464 回覆
22 Like 221 Dislike
如果你同rmbj同隊佢轉頭會trade走你

你同kobe同隊球技進步會好快

要清會唔會清唔到呀
蝗係無諗過熱/騎外既選擇
真係勁到神人咁

https://www.youtube.com/watch?v=1oCF-QFuoYs

當年我勁J佢,第一對波鞋都買佢哥斯拉鞋都唔買AJ,之後先買AJ11
你要講清楚分別

CURRY自己入,人地鳩學佢唔入
KOBE自己唔入,人地鳩學佢更唔入
西書18 +8+7 又mvp
老細呀 2014年green後備黎咋
退一萬步咁講 你為咗個後備而唔要個mvp?

Lbj熱火都做唔到
Kd勇又做唔到
字母帶中間頓做到, 仲要打低kd網3次, 梗係得啦
但現實黎講冇咩可能掛
兩次得分王都要俾你講到咁
攝腳攝三年?
7得過rmbj 去抱熱火團
閃墊俠
Who?
當世只有一個MJ係第一

如果你問FOJ定KB
都好視乎你重視D咩
KB 有FOOTWORK, 技術同態度, 但獨食
FOJ 體格強, 有視野 但抱團, 亦有少少球霸

對比足球, 籃球無咁食隊友, 相反個人得分手段好緊要
接下來就係睇兩人各自有FOOTWORK同體格比較
咁呢樣就好主觀啦

我諗大部份人都係重視FOOTWORK多過體格囉
台灣叫開例行賽,睇慣佢哋啲分析片
先唔講你何以見得蝗無技術
計得分計效率都係蝗>Kobe
腳步靚D係咪會加分
iverson放係依家咪同uncle drew差唔多級數
總之結果論嚟計,rmbj 冇入勇拆散人哋隊波係最明智嘅抉擇
Schröder
老鬼宜家都開左少講舊人落場人屈機
唔該你都唔好將你地宜家嗰套擺返落以前

睇下youtube都知
以前嗰輩冇social media
唔同隊嘅人真係得allstar week聚首一堂
平時都唔會點contact
webber都話
我今晚就係要打爆你,點會同你攬頭攬頸

以前season 82場嘅競爭意識都好強
係宜家變到你所講嘅「例行賽」例行公事刷數據
uncle drew勁過佢好多啦
ai同tmac明顯低一級
TD
td肯定頂級
係d波悶少d fans所以冇咁出名咁解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞