覺唔覺Kobe Iverson Mcgrady呢d球星名大與實

464 回覆
22 Like 221 Dislike
9條友要走你又拉去邊?
你唔係拉埋Trade AD到講呀
有AD唔Trade除非你燒壞左個腦囉
你要知道湖不嬲都有習慣簽/換星
遠至張伯倫天勾,近至Shaq、Gasol,鳩猴
以前你又唔覺得係問題wo。

你識唔識字?有疑慮既係DDR,後面亦都有提DDR單Trade重有細節未傾好所以湖GM無同老細Jeanie Buss講。

最後我唔係針對Kobe呀,我係針對你地呢D「吹奏」Kobe既「印象流」呀

不如我最後問你少少
到底球隊用交易去補強有咩問題?
到頭來你講堆九唔搭八既野又咪係針對蝗
你勁慘
幫手未
你先係反高比第一人
我先係
我諗住佢忌日先開party

原來下星期就兩年了
Curry先係Goat
學夫子話齋
d湖狗自Kobe化灰之後連d ego都冇哂
依加睇見d「湖迷」戰鬥力低到
日日比人抽水唔理,舊真湖就反而比人屌老屎忽同公海狗
笑死
唔係唔比你吹,你吹還吹就唔好講埋D超越現實既野or借A踩B
睇你講野又唔係有咩point,一係你就比D論據出黎支撐下,我都係想認真討論先睇咁大段雞腸quote重點同你傾,結果你都係得呢D回覆

補完唔強食得屎啦師兄
好似今季咁咪食曬屎
其實kobe post up都成日打板係highlight唔播
係,nba歷史最佳pg我揀 eric snow
RMBJ成日進攻24秒臨完扔炸彈
我寧願揀獨食啲嘅Kobe算
似足我打2k,就黎24秒就傳波,入咗助攻+1,唔入又唔會影響我命中率
名大於實就知
解釋吓咩係名大與實
蝗次次揾哂market嘅all star黎組隊,玩厭咗就拍拍囉柚走
贏冠軍就帶領球隊,明明焱有RA救命三分,騎有KI穩勝三分
輸波就搵戰犯,trade 9走人
個個球星都有lowlight㗎啦
隻蝗三分十中一果陣你唔笑9佢
明明Kobe尾果幾年受傷病影響,點知比你哋講到Chandler Parsons咁
Kobe條強姦犯想搵德佬組團
不過人地唔show佢
知唔知點解呀
因為kobe太垃圾、廢柴
同你一樣啊,廢柴,垃圾
返大陸啦
呢個Post我打咁多野有笑過Kobe咩
唔係我講你唔好quote我好wo
完約離隊有問題?更何況拎過冠軍,又唔係合約期內叫Trade me
不過你又要提13 G6、16 G7
13 G6蝗第四節單節16分,唔算救命?
16G7第四節拎左全隊18分入面既11分,加埋The Block,又唔算救命?
反而你地講Kobe就永遠都唔會提Fisher、慈世平、Gasol D準絕殺/關鍵入球
輸波搵戰犯?你要分清楚,係蝗輸波個陣D弱智衝出黎抽水,但好多時蝗打得唔柒wo,出黎講兩句又叫搵戰犯
都係個句,Trade人有咩問題?湖比牛橫掃之後拎Gasol/Odom Trade CP3 添,不過比人bam左姐。之後咪一樣拎Bynum Trade鳩猴,呢D又算唔算「搵戰犯、Trade 9走人」?
批爭批左成世 批唔開直升機門
其實吹奏佢哋之前
大家有冇睇啲進階數據
Kobe/Iverson都出哂名低效率,要陣容搭配
Kobe絕對係大佬實力加性格,但都要同Shaq拆伙後先開始培養出嚟,而且要有同佢夾嘅二當家(Gasol)先拎到冠
Iverson想當年個陣容冇想像中咁爛,唔好因為玩2K經典隊啲rating差以為啲隊友都係垃圾,成班綠葉cover咗佢好多防守同進攻上不足之處,無可否認佢以咁嘅身高用得分王身份帶隊打入finals係經典,比人叫戰神,但佢啲效率真係好低
T-Mac…冇乜討論價值,曾經係最強天賦分衛,爆發力係強,但論歷史地位…真係過譽

利申:Jordan末期開始睇nba
Kobe打波係唔合理,唔係低效率,你拎得分後衛黎比有幾多個真係高得過Kobe。仲有睇波好心你咪撚睇埋啲乜鳩進階數據啦,睇龜少就知進階數據只不過係個笑話。

龜咪17年高階數據勁囉,好正常合理
之後幾年咪就算場均三雙都跌撚到仆街,又係正常合理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞