覺唔覺Kobe Iverson Mcgrady呢d球星名大與實

464 回覆
22 Like 221 Dislike
巨頭(唔勁)
姚明三線?
師兄你都好識引戰wo
好笑
人地話唔係好勁 你就話唔勁
其實有睇Kobe 點會冇睇湖
有睇湖點會唔知pau 咩料吖
而家節奏快咁多二次進攻變14秒對比以前球員啲數據一定有分別嘅
基本上你d問題就有下面呢d
1.「個概念係咁
Kobe : 你擺人落嚟 我同你帶
Rmbj : 我要有咩人 你同我買」
但現實上Kobe就出現過trade me、屌鳩Brown、Parker、猴活等隊友、後期組第二次F4但又失敗

2.「人哋金洲要Rmbj先算啦
主力減薪比球隊簽人呀
Rmbj會唔會減薪加入呀?」
而現實就明明就有新聞講金洲係14年夏天有召募過FOJ
https://bluemanhoop.com/2018/02/01/warriors-reportedly-tried-recruit-lebron-james-2014/
而你又屈鳩Green唔妥FOJ,現實就佢地勁FD
https://fadeawayworld.net/nba-media/draymond-green-says-lebron-james-is-the-only-player-who-can-talk-s-t-about-accomplishments-to-him
https://www.sfgate.com/warriors/article/Warriors-Lakers-Draymond-Green-LeBron-friends-16188518.php

3.「我都話你係經理級
IT入騎個陣都未傷
邊個會知佢會大傷」
而現實係2017年playoff全世界都睇住IT點樣係playoff傷
https://www.nbcsports.com/washington/wizards/comprehensive-timeline-isaiah-thomas-injury-history

4. Gasol唔勁唔廢,三線球員但連續三年帶隊入playoff vs 東岸76人去西岸入唔到playoff嘅矛盾問題

講真你要笑鳩foj其實是撚但
但就唔該唔好柒下柒下咁作野9up
人地拎哂prove出黎又唔撚信
人地又頭到尾都話pau勁 但唔係最勁 你地拉埋76人都反映唔到pau係最勁
「咁陣家嫂真係好勁?唔好挽啦」
佢話架喎
以為你係假膠一齊恥笑緊 定係我真心左
個人見解遮。其實姚明唔應該擺呢到,佢始終打開C位,上面嗰幾個都係PF為主。如果對比返嗰陣嘅中鋒,我會擺一線二線之間。
師兄點睇?
本身覺得個標題on99 所以入嚟假膠

你當我企係舊人個邊
我真係唔覺未黎湖人之前嘅家嫂去到好勁個lv,你覺得家嫂嗰陣同TD佢地同一線?
未去一線都可以勁ga?
「一線Rmbj唔得
一線MB唔得
…….. and ?」
你呢度咪BUY左所謂「三線Gasol」囉
喂仲有啊,上面另外幾樣咪skip啊
咁ok
當你冇buy呢套
但本身odd就係有forecast到球隊大約實力,當然現實會有其他野影響左個結果啦,比如19湖係係成隊傷而冇playoff、勇傷而冇冠
76人個季開季前就odd排第六、開季之後換埋JB同Tobais
我又拎埋打西岸戰績出黎,都睇到究竟隊波個當季實力大約去到邊架啦
雖然冇可能發生,但係西岸入到playoff根本好合理
反而你地就0理論,一句話唔係強隊/入唔到zz

btw,回應下你前三樣野啦
大家都係估架咋
但at least我個估計都係有原因理據先啦
1. 陣容
2. 對賽成績

好過你乜都唔拎出黎靠印象
係oneal太屈木桶又老
RMBJ🐐
笑出聲
高階數據入面,得MJ拍得住RMBJ狗比d效率差幾條街
講20個賽季,狗比連車尾燈都見唔到MJ、RMBJ

SG計K湯playoff癲起上黎仲好睇過高比
唔係少提,只係佢地成就已經蓋過所有野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞