覺唔覺Kobe Iverson Mcgrady呢d球星名大與實

464 回覆
22 Like 221 Dislike
人地點講關我Q事
反正我就係見你雙重標準先quote你
你一路無正面回應我點解Kobe做交易就得
蝗做交易就唔得
btw,你都去學下去Google搵資料討論啦,下下都靠印象講個三督屁其實同你無乜討論空間
算啦以前講蝗D戰績有無水份都係咁
我記得騎1.0個陣有幾年騎打西岸成績係好過東岸定差唔多
結論都係樣本數太少,唔計~
屌你我迷熱火會唔識卡朗畢拿?
1819湖有料又健康得KCP同Kuz,勉強計埋Hart比你
我又真係唔覺有幾好wo
無,講年齡係想提你一個34歲既人帶隊勝場都多過你26歲人帶隊
76人如果變咗西岸球隊,打返西岸球隊就唔止30場啦,你又知唔會輸得仲多?咁多年西岸球隊勁過東岸唔止少少,最誇張嗰年西岸好似保底50先入到playoff,東岸四十幾已經排到第四。
即係以你logic
所有東岸球隊打西岸都入唔到playoff
嗰幾個湖人舊將好差咩?而家係其他球隊打得幾好wor,你肯定唔係因為蝗先發揮唔好?
帶隊我真係唔覺蝗會好Kobe幾多咯,湖人半路黎咗家嫂已經即刻打入final,嗰陣嘅家嫂你唔好同我講好勁
個陣個Gasol唔勁都講得出
你咁講我都冇計,東岸廢係事實。mj退役之後你睇吓東西岸分別拎幾多個冠軍
Pau單核帶隊入Playoff都唔勁
係咪要KG、TD、Dirk先勁
btw,個咯字露曬底
咁陣家嫂真係好勁?唔好挽啦
你前面就講緊西岸勁,又要帶到隊入playoff
咁Pau係西岸連續3年帶隊入playoff
咁佢勁唔勁?
你自己有矛盾喎
啱黎湖人嘅家嫂入過幾次一陣?一防?二陣?二防?
家嫂係勁但有冇你講咁勁?未黎湖人之前好似咩一陣二陣都冇wor
想知19湖有邊個可以比得上Pau?
咁姐係勁定唔勁呀師兄
去湖前兩季20.4+8.9+4.6,50.3FG%/20.8+9.8+3.4,53.8FG%
咁都唔勁咁ok you win
同埋灰熊入playoff第二得分點係Mike Miller
唔知你又識唔識
19湖唔係應該對比返家嫂未黎嗰幾年嘅湖人?
你講到咁勁入咗一陣二陣未?
你講到咁廢
佢點帶隊連續3年係西岸入playoff?
佢唔廢,但未去到最勁嗰班。滿意?
咁點撚搞
唔廢,但就可以係西岸帶隊連續3年入playoff
76人就唔可以係西岸入playoff
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞