覺唔覺Kobe Iverson Mcgrady呢d球星名大與實

464 回覆
22 Like 221 Dislike
你on9?咩撚野邏輯,唔睇波就死開啦
kobe最後幾年啲命中率低到
KOBE本身只是閃電柒呢D9分角色

加埋獌疤精神病我比夠9.5分又點話

但同真的神級如MJ及RMBJ絕對唔同level,懶鬼奧尼爾都勁過佢
咁吹咩奏Kobe想隊友進步
明明湖人出名即食
你都ON撚9 四大分衛
多fans唔得?
Lonzo ball ig數多過現役第一人字母哥
名符其實個d唔夠型冇計喎
重點就係啲人一直講緊Kobe係top5-top3
kobe=上一代韋少

Kobe人生未試過喺我手上拎過一分
講得啱

好聽就對隊友嚴格,難聽就欺凌者,有乜理由練波時對住隊友講"我特登返黎睇吓下個邊鳩個會被trade"咁撚仆街,真係強姦犯先講得出呢D仆街嘢

打波又獨又命中低,十九萬幾次打鐵,唔小心中幾次絕殺就吹奏咩獌疤精神病,一將功成萬骨桔,你叻你把炮你有市場價值我吹唔鳩你漲,但我一樣睇唔鳩起你呢D撚屌,每個公司都有呢類閪人,但我睇唔過眼係呢D閪行為都有人吹奏,仲當神咁拜
我直頭覺TOP10不入

12-15就差唔撚多
Ai & Kobe 絕對係。但無辦法,呢類球風先最多fans。通常啲fans唔會點理efficiency,最緊要型。你睇啲街場傻仔最迷呢兩條友就知咩事。
我的結論

吹大指數 (5分為滿分)

Kobe 5分
Iverson -1分
Mcgrady 2分
咁咪=名大過實
佢果招都係用咗幾年,之後都係用番插花變速過人
我又OK AI喎

1,真係太撚矮,咁都做到咁的確不易
2,真單核打入決賽
3,吹大都係吹大佢球技球風啫,冇乜人認真以為佢係TOP 10(唔計自HIGH FANS,自HIGH的話我話翁金驊世一都得啦)
打法問題,正常嚟講 成就同地位duncan>>>kobe,同現實fans rate就kobe>>>> duncan
唔同玩法喎,ki依個年代三分一定會練多啲,但ai體能勁幾班
係籃球世界佢地咪拎返自己能力拎到既榮耀
係商業世界佢地成功係實力之外仲要夠型
即係一個研究電影既人
走出黎話李安納度名大於實咁囉
但人地明明係奧斯卡其實成日輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞