覺唔覺Kobe Iverson Mcgrady呢d球星名大與實

464 回覆
22 Like 221 Dislike
慘到要拎防陣打飛機
占狗:屌,有名氣就入到架啦
樓上咁先講完
一定揀00 01 O’Neal
繼後仲未有中鋒承續到佢响隊中嘅重要性
35% 場均第一出手
咁你咪quote返佢同佢嘈
or你搵下數據支持Kobe後面個幾次防一值唔值得入
我只係想指出防陣影響力係好細
例如Magic直頭0防陣但唔會影響佢All time top 10 甚至5
睇埋08 12奧運就知kobe先做到真正大佬 攻守都有
真呀,其實啲球員每個防守都唔錯,莫湯寶就更加唔使講,最大問題係進攻點太集中,攻擊嘅效率太低。03-04嘅活塞雖然攻擊力更弱,但進攻點相對分散,就冇呢個問題
下, tmac打playoff先係最落力
打唔打得贏對手又係另一回事
如果rmbj個人能力+帶隊能力咁勁,當初就咁洗出走CLE去組明星隊啦
TOP10點走唔甩?

QiaoDan
Rmbj
石Fuck
張生
O尿
咩值
渣波
大O
大鳥
大夢
子宮環王

求鳩其up以上11人都勁過,CURRY未來都應該勁過,仲有同級的馬龍x2(KARL同MOSSES),KD同疤克痢都有力一戰,尤其疤克痢,而家肥西講波廢佬大家當笑話咁睇,當年勁到要聯盟改例唔比佢咁勁,只不過生不逢時

再次一級都仲有LOGO人,KG同老千司機,但我最多當Kobe贏得哂呢3個
呢啲嘢好主觀,但其實我個回覆嘅原意係如果你係教練嘅話,Kobe同lbj你會揀邊個嚟帶隊,唔關個陣容事
又Loop
係咪想無視LA同CAV城市差距
同埋騎1.0咁既陣容做過聯盟第一入過Finals好失禮?
Kobe 名氣> 大實 我都認同
但吹撚到 2當家實力就真係over 咗
屌 咁你不如話打少個嘅佢playoff都入唔到啦

Jordan 3巨頭又唔見你講
師兄,兩個揀一個入隊,唔係兩個揀晒
你唔撚尷嘅咩
所以冇人講過Jordan單核帶隊
00-10年代全部明大過實啦
Ai nash kobe rose Nowitzki Garnett TIM有邊個唔係垃圾
數據反映一切 當今年代求其揾個球員都贏
反而覺得Melo 名大於實入到top 75
老尷位響邊請指出

你改個名叫格爛閪爾就真係老尷喇
咁2014又得
AI都入過final啦
係樓上咪又係俾你地話名大於實
tim都垃圾?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞