覺唔覺Kobe Iverson Mcgrady呢d球星名大與實

464 回覆
22 Like 221 Dislike
一撚定係啦,kobe搵一個好少少既隊友都帶到champ,LBJ要搵幾多個?笑撚死

LBJ咁撚勁就唔撚洗比 Dirk贏到 2011啦
都真係幾撚勁呀

係都要踩低其他人去捧高自己鐘意果個 仲要加句理性討論
家嫂嗰兩年的確係全NBA最強內線,國際賽都屌打美國,咁一個大佬性格嘅二當家加一個二當家性格嘅大佬兩連冠有咩問題?
係啲人唔肯去面對
如果講goat只係得mj, lbj
Kobe都勁但完全唔可以同以上兩位去比
懷你老母念咩
強姦犯都懷、你係咪on9架
咁鐘意d奶共強姦犯
死返大陸啦仆街
Ortg drtg都反映出kobe 只是四當家
不過講數據kobe 粉又當睇唔到
你係咪未見過凌晨4點嘅洛杉磯
嗰陣成隊波好多球員都冇上心練波對住啲態度唔好嘅球員先係啫e.g. Smush Parker, Kwame Brown
冇實力但肯練波嗰啲佢看在眼內 e.g. Shanon Brown, Jordan Farmer, Sasha Vujačić
好撚識波呀真係
係出名即食 但04-08年的確係有心養新人 Luke Walton, Sasha Vujačić 仲有Odom 去到09,10年 champ起碼都重要後備啦 仲有Bynum 都係湖人養到上allstar
唯一一個算係trade返嚟嘅核心球員真係得Gasol
嗰幾年Kobe打到識飛咁唔trade人仲可以點
Trade人從來都唔係問題
重點係呢一句
Kobe比rmbj好嘅地方係佢會想隊友進步
而唔係搵其他人取代佢而去爭一年冠軍

所以我先舉例,例如CP3單野咁咪就係想用CP3取代Gasol/Odom
後面就用鳩猴取代Bynum
咁咪同佢講緊既野好矛盾
唔啱聽咪駁囉,攻擊我冇意思,數據反映曬佢係名過其實,除咗咩曼巴精神冇嘢好吹奏
拎2008年 同2019 年相題並論
中國係自屎大大開始戰狼外交先開始犯眾憎
之前美國對華態度不嬲都唔強硬
2008 年京奧 美國元首幾乎舉家搬遷咁黎睇開幕禮
今年冬奧就外交杯葛

你覺得可以skip晒呢啲野 跟住隔時空咁拎兩個黎比?
不過rmbj盲粉都唔會有腦
強姦犯kobe d fans 成隻狗咁
奶共又唔認。講得出唔怕認啦仆街。
敢做唔認。 返大陸啦你、臭雞
2019年我地抗爭緊、kobe就愛中國

強姦犯d fans 特別臭
Td肯擦板

擦板雖然又老土又柒,但香港人要學一定易學易精,但無奈個個懶型扮kobe
根本Stephen Curry名大過實

24+4+6

我幾時話Kobe 冇奶
小學畢業未
將一堆九唔搭八既詞彙擺埋一齊就係鬧緊人?

好嬲好嬲
憑你啲咁既人抗爭 唔怪得香港宜家搞成咁啦
好過你條大陸狗。
鐘意條強姦狗
答左D簡單既先
光頭佬要留湖人係可以留
只不過湖人開份約唔夠人大又唔捨得比錢跟進公牛份報價,所以光頭佬咪走。(你可以簡單理解成湖人揀左THT放棄光頭佬)
然後,關於Westbrook單Trade
https://theathletic.com/2848702/2021/09/27/superstar-shopping-lebron-russell-westbrook-and-the-lakers-summer-of-recruiting/
簡單D講湖既朋目標係Lillard/Beal/WB/DDR/Buddy
前兩者人地唔會賣所以唔講
雖然蝗同AD開會個陣有諗過要WB,但係湖人一開始無諗過WB會走,所以著力係Buddy單Trade到。(Kuz講過以為自己要去Kings)
然後DDR同蝗、AD有傾計有食飯,認為都可以合作,但係有DDR有一個疑慮,就係湖人球員同管理層之間既睇法一唔一樣,不過DDR方面就一直有為左去湖人而努力,甚至DDR本人都以為自己可以去到湖人(詳細睇呢篇)
https://sports.yahoo.com/demar-derozan-opens-up-about-free-agency-move-i-felt-like-going-to-the-lakers-was-a-done-deal-180945526.html
事情既轉折點就係WB收到風,話湖對自己有意思但巫師唔想放,所以佢自己親自同巫師既管理層傾,話自己想去湖人,巫師管理層亦都問左Beal意見,Beal都支持WB去洛杉磯,所以巫師GM就親自打比湖人GM傾報價,湖人直接放左Kings飛機,Buddy首先出局。
而係Trade WB之前,湖人GM已經基本上同DDR傾好左,係S&T既細節未同馬刺傾好,所以未報告比老細Jeanie Buss知。但係由於WB既出現,Jeanie Buss就傾向於Trade WB,DDR亦宣告出局。
所以你話呢單野關唔關球員事,某程度上都關既,始終一開始人選就有WB同DDR,但最終選擇權係邊個到你都一目瞭然。
希望你討論個陣搵少少論據返黎,一尾淨係識講D悔氣野其他幫助唔到個討論延續落去,好似你連IT去騎個陣有傷都唔知咁
我真係第一次聽嗰兩年加素大當家kobe二當家
所以你想講成件事唔關蝗事
蝗被逼要同一堆all star一隊
蝗真係好慘
唔好混淆視聽wo
補強係必然既事黎
依家個重點係球員(甚至GM)對球隊既操作可以有幾大影響
因為好多時到頭來都係睇老細想要邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞