覺唔覺Kobe Iverson Mcgrady呢d球星名大與實

464 回覆
22 Like 221 Dislike
ok我認廢佬

但請用理據黎證明kobe值前10
笑死
Kobe係咁大愛就叫湖人揀細家嫂自己養,唔洗叫Trade me然後湖Trade大家嫂返黎
之後都唔會用Bynum trade 鳩猴啦清
Klay入唔到好正常喎
勇三件要入第二個係都排Green先
你睇下gym幾多籃波撚fade away 先啦
然後唔入?
咁唔係討論d咩
邊個球星靚仔d 邊個ig多follow d?
Curry定廢鳩講過當年有邀請過蝗入隊⋯
同埋當年勇主力D約都唔太大
蝗要去要清人實清到
咁張伯倫係宇宙第一人?
個概念會影響到佢嘅個人數據同帶隊能力?
咁Lillard都勁過rmbj
調轉左?
14年curry有招lbj
lbj既名單無金洲喎
數據最準確

Curry事實係有recruit 到FOJ
只係FOJ個陣淨係揀留熱或者返騎
https://www.thescore.com/nba/news/1475289/amp
比猴活入好過啦
覆你老母咩 你話金洲要先算
事實係要喎 屌你老母

Curry事實係有recruit 到FOJ
只係FOJ個陣淨係揀留熱或者返騎
https://www.thescore.com/nba/news/1475289/amp
覆你老母咩 你話金洲要先算
事實係要喎 屌你老母
Curry 當係金洲成隊?
你唔好咁痴線啦大佬
Green都唔妥James啦

弱智真係唔係扮出黎
場下廢鳩同蝗老死黎
廢鳩甚至成撚日吹奏蝗
你當勇士d高層傻咩
2揀1一定踢走green啦
if they could open a max slot for him
the warriors were not then the dynasty they are now.
擺明係rmbj嫌人哋比唔夠錢又唔夠明星隊啦
BARKLEY當年到底點勁 YOUTUBE睇咩先體驗得到 未睇過佢
結果論黎計,勇士d高層唔係傻
仲要嗰陣都未係勇騎時代
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞