覺唔覺Kobe Iverson Mcgrady呢d球星名大與實

464 回覆
22 Like 221 Dislike
家嫂好勁,係當時嘅NBA第一人,滿意未?
你勁肉酸
人地就係話緊唔算好勁囉
Kg td dirk 先叫好勁囉
話佢未到最勁嗰班你又唔滿意,話佢第一人你又唔得,你想我點講吖?
仲有我幾時講過佢廢?唔係最勁嗰班就係廢?
好簡單做個對比
Bosh係你地心目中算巨頭級啦掛?
佢係東岸入熱火之前都係入左兩次Playoff咁大把
咁你會唔會易理解D?
講緊你無數次雙重標準囉
普通嘅Pau就可以帶隊連絡3年係西岸入playoff
76人就唔得
高比出賽66場入唔到PLAYOFF就因為傷
FOJ出場55場入唔到PLAYOFF就因為廢
01 年冇 AI想知76人點樣入 final
個年 all star你出世未
人地又無話pau唔係巨頭
不如你講吓嗰陣未去湖人嘅家嫂有咩資格同佢地比?
TD係一線嘅話,KG同Dirk就係二線。家嫂最多同stoudemire,Bosh,姚明佢地係三線。有問題?
咪又係得一年果年dpoy, 最佳教練,第六人,MVP佢自己都係喺76人,講真嗰年76唔係差囉
同埋我話冇想像咁大啫,唔代表佢完全冇貢獻喎

你睇佢之後幾年或者去到金塊都帶唔起隊波就知佢同all time一線嘅球星係有段距離防守黑洞,賭博防守,得分效率巨星來講唔算高,呢啲都唔能夠忽略。佢根本做唔到mj foj或者而家嘅kawhi joker嗰種有佢哋喺度,攻守都會有大大提升既效果

利申:ai fans, 但客觀啲唔該
76人係西岸嘅話入唔入到playoff睇你點諗遮,我覺得西岸球隊實力勁d,咁打得多勁隊自然輸嘅機會大啲。不過未發生嘅嘢我都說服唔到你。

Kobe之後嗰年證明咗佢係球隊冇咩變嘅情況下帶隊入咗playoff。
FOJ廢唔廢就見仁見智啦,除咗17-18年幾佩服佢之外,其他就算啦。
76人個年對西岸前八
西一勇:一勝一負
西二塊:一勝一負
西三拓:二負
西四箭:一勝一負
西五爵:二勝
西六雷:一勝一負
西七刺:一勝一負
西八艇:二勝
Overall對西岸前八係9勝7負,換算係56%勝率
其餘打西岸冇playoff球隊係11勝3負,勝率78%
而當日西八係58%勝率
你同我講過去西岸打會冇playoff
3線Gasol都可以帶隊playoff
so far叫一線既MB反而唔得
風車式入樽

你自己logic有問題
三線Gasol就可以連續3年入playoff
Embiid就唔得
個年preseason個odd排緊全nba第六

你一句就講佢擺西岸入唔到

你直頭預言家添
你真係勁撚肉酸
基本上所有debate都係要基於logic架啦
你條就邏輯混亂、自相矛盾成個叻哥咁
咁都唔肉酸?.?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞